O Προκόπης Παυλόπουλος αποδέχτηκε την πρόσκληση του Μητροπολίτη και θα δώσει το “παρών” στις θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Πολιούχου της Πάτρας, Απόστολου Ανδρέα.

Η ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών έχει ως εξής:Την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015 ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος μετέβη στο Προεδρικό Μέγαρο, στην Ηρώδου Αττικού, στην Αθήνα προκειμένου να συναντηθεί με τον Εξοχώτατο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπιο Παυλόπουλο.

Ο Εξοχώτατος κ. Πρόεδρος εδέχθη τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πατρών με ιδιαίτερη εγκαρδιότητα. Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών επέδωσε στον κ. Πρόεδρο πρόσκληση για να συμμετάσχει στις λαμπρές εορταστικές Εκδηλώσεις για την Εορτή του Πολιούχου των Πατρών, Αγίου Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου, την 30η Νοεμβρίου 2015.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά την πρόσκληση του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη κ.κ. Χρυσοστόμου, τονίζοντας την ευλάβειά του προς τον Άγιο Ανδρέα αλλά και τους προσωπικούς δεσμούς του με την πόλη των Πατρών.

Τον Σεβασμιώτατο συνόδευσαν στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών Αρχιμανδρίτης Αρτέμιος Αργυρόπουλος και ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Ανδρέου Πατρών, Πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Σκιαδαρέσης“.