Η ροή του κόσμου κινήθηκε κυρίως στους πεζόδρομους της Ρήγα Φεραίου και της Ηφαίστου, με τα καταστήματα εστίασης που τους περιτριγυρίζουν να είναι γεμάτα από θαμώνες, παρά το γεγονός ότι ο καιρός δεν ήταν τόσο ανοιξιάτικος.

Στην Ρήγα Φεραίου, ο κόσμος ήταν αρκετός, με τους νέους να κάνουν την κλασική τους βόλτα τους στην πιο εμπορικό δρόμο της Πάτρας, ενώ από εκεί πέρασαν και αρκετοί μαθητές σχολείων που έχουν έρθει στην πόλη στο πλαίσιο της σχολικής τους εκδρομής.

Ειδικότερα, στον πεζόδρομο της Ηφαίστου, στην Πλάκα της Πάτρας, γινόταν κοσμοσυρροή, με τα καταστήματα να έχουν βγάλει τα τραπεζάκια έξω και τη νεολαία να δείχνει ότι και την φετινή περίοδο, το συγκεκριμένο σημεία της πόλης θα είναι από τα must των βραδινών της εξόδων.

Απροσπέλαστα ήταν και τα σκαλάκια της Γεροκωστοπούλου, με δεκάδες νέους να έχουν αράξει εκεί και να έχουν γίνει όλοι μία παρέα συζητώντας και πίνοντας μπύρες. Κόσμο είχαν επίσης η πλατεία Γεωργίου (όπου είναι το πιο classic μέρος για το πρώτο ραντεβού), η πλατεία Καπποδιστρίου, η πλατεία Αγίου Γεωργίου, ο πεζόδρομος της Τριών Ναυάρχων και το Κάστρο.

Γενικότερα για μία ακόμα “ανοιξιάτικη” νύχτα του Σαββάτου, στο κέντρο της πόλης, γινόταν χαμός.

patrasevents.gr