Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες – Πολύωρος αποκλεισμός της Πατρών-Πύργου στην Κ. Αχαϊα

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζουν οι αγρότες της Δυτικής Ελλάδος τα μπλόκα τους, αφού ακόμη η κυβέρνηση ανθίσταται σθεναρά στον διάλογο από μηδενική βάση για το Ασφαλιστικό, αλλά μέσα στο συγκεκριμένο πλαίσιο που έχει συμφωνηθεί με τους δανειστές.

Έτσι, οι αγρότες της Δυτικής Αχαϊας κρατούν τον πολύωρο αποκλεισμό της Πατρών-Πύργου και για σήμερα, από τις 11 περίπου το πρωί έως και τις 10 το βράδυ.

Πιο σκληρή στάση κρατούν οι συνάδελφοί τους στο Κεφαλόβρυσο, στον κόμβο του οποίου κρατούν επ’ αόριστον κλειστή την Αντιρρίου-Ιωαννίνων.

Επιπροσθέτως, το δεύτερο μπλόκο του Αγίου Νικολάου της Βόνιτσας δεν εγκαταλείπει και καλεί το λαό της περιοχής σε μαζικό συλλαλητήριο και παράσταση διαμαρτυρίας στα διόδια του Ακτίου, σήμερα, από τις 12:00 μέχρι τις 16:00.

Στον Εύηνο οι αγρότες θα κλείσουν την Αντιρρίου-Ιωαννίνων από τις 5 μ.μ. μέχρι τις 8 μ.μ.

Όσον αφορά στην Ηλεία, στη Μαραθιά οι αγρότες συνεχίζουν τους τρίωρους αποκλεισμούς της Εθνικής Οδού Πατρών – Πύργου, κάθε μεσημέρι.

Το ίδιο ισχύει και στο μπλόκο του Αγ. Γεωργίου στον Πύργο, όπου κάθε απόγευμα οι αγρότες αποκλείουν τον κόμβο από τις 7 έως τις 10, ενώ στοΚουρτέσι οι αγρότες του Κάμπου και της Βουπρασίας παραμένουν στον αποκλεισμό της εθνικής οδού επί έξι ώρες από τις 12 το μεσημέρι.

patrastimes.gr

Σχόλια:

more recommended stories