Παναχαϊκή: “Αγώνας …ειδικών συνθηκών αυτός με τον Παναθηναϊκό”

Παναχαϊκή: “Αγώνας …ειδικών συνθηκών αυτός με τον Παναθηναϊκό”

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση για το σημερινό (19:30) παιχνίδι κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Αναλυτικά:

“Η ΠΑΕ Παναχαϊκή έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για ν’ αποτελέσει ο σημερινός αγώνας κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό πραγματική γιορτή του ποδοσφαίρου. Η φιλόξενη και φιλήσυχη Πάτρα εγγυάται ότι θα υποδεχθεί με τον προσήκοντα σεβασμό την αποστολή και τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού.

Με την ευκαιρία η ΠΑΕ προτρέπει το φίλαθλο κοινό της Πάτρας να διδάξει ποδοσφαιρικό πολιτισμό για άλλη μια φορά, ώστε μέσω της τηλεοπτικής κάλυψης του OTE TV, να διαπεράσει σε όλη τη φίλαθλη χώρα.

Ταυτόχρονα είμαστε υποχρεωμένοι να επισημάνουμε ότι ο αγώνας μας με τον Παναθηναϊκό ανήκει στην κατηγορία των αγώνων «ειδικών συνθηκών» και υψηλής επικινδυνότητας καθότι πρόσφατα η αντίπαλη ομάδα, ως πρόξενος επεισοδίων στο ντέρμπυ της Super League με τον Ολυμπιακό, τιμωρήθηκε πολλαπλώς από την αθλητική Δικαιοσύνη.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν εννοεί να καταστεί θύμα, όποιας μορφής, με αφορμή την τεταμένη ατμόσφαιρα, η οποία επικρατεί στους κόλπους των οπαδών του Παναθηναϊκού. Θέλουμε, λοιπόν, εκ των προτέρων και έγκαιρα από κάθε άποψη, να επισημάνουμε ότι δεν θ’ αποδεχθούμε  πιθανά έκτροπα και προβοκάτσιες, γι’ αυτό και συνεχίζουμε άοκνα τις προσπάθειές μας προκειμένου να είναι το Παμπελοποννησιακό Στάδιο «εκκλησία».

Στην κατεύθυνση αυτή, προσβλέπουμε στην καταλυτική συνδρομή της Αστυνομίας, στην οποία τρέφουμε απεριόριστη εμπιστοσύνη.

Με σχετική απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού έγινε απαγόρευση της ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ μετακίνησης των φιλάθλων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Γι’ αυτό το λόγο, οι μεμονωμένοι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού που θέλουν να παρακολουθήσουν τον αυριανό αγώνα κυπέλλου, η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα ανοίξει την Θύρα 3 (κερκίδα 4-5-6) προκειμένου να εξυπηρετηθούν.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να βρίσκονται από νωρίς στο Παμπελοποννησιακό στάδιο για την αποφυγή δικής τους ταλαιπωρίας κατά την είσοδο τους στις κερκίδες”.

thebest.gr

Σχόλια:

more recommended stories