ΠΑΕ Παναχαϊκή: “Να το χαίρεστε τέτοιο πρωτάθλημα” – Καταγγελίες για αδιαφάνεια

Σε σοβαρές καταγγελίες προχώρησε η ΠΑΕ Παναχαϊκή με ανακοίνωσή τους που αναφέρει συγκεκριμένα :

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θέλει να ενημερώσει τους φιλάθλους της αλλά και όλους τους φίλους του ελληνικού ποδοσφαίρου πως τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει εκστρατεία αλήθειας για τα όσα συμβαίνουν στη δεύτερη επαγγελματική κατηγορία ποδοσφαίρου.

Η διοργανώτρια Αρχή, με τις αχαρακτήριστες τακτικές που εφαρμόζει, οδηγεί τις ομάδες της Football League σε αφανισμό. Επειδή ως άνθρωποι και ως ΠΑΕ δεν επιθυμούμε να πάρουμε μέρος σε τέτοιου είδους παιχνίδια εις βάρος των φιλάθλων, ζητάμε το πρωτάθλημα της δεύτερης Εθνικής κατηγορίας να διεξάγεται υπό την αιγίδα της ΕΠΟ έτσι ώστε να αποκτήσει την αξιοπιστία που τού αρμόζει αλλά και να κερδίσει το σεβασμό των φιλάθλων, ο οποίος έχει χαθεί όλα αυτά τα χρόνια.

Τις επόμενες ημέρες, η Παναχαϊκή θα τραβήξει το δύσκολο και συνάμα μοναχικό δρόμο της διαφάνειας στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δίχως να προσβλέπει σε συνεργασίες με ανθρώπους που κοιτούν το προσωπικό τους συμφέρον και χρησιμοποιούν τις ομάδες τους για να αποκομίσουν οφέλη, ώστε να δρομολογηθούν άμεσα οι εξελίξεις και να μπει ένα τέλος στην παρακμή του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

ΥΓ. Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα δοθεί συνέντευξη Τύπου όπου θα παρουσιαστούν τα υπέρογκα χρέη που έχει αναλάβει η Διοίκηση και τα χρήματα που έχουν δαπανηθεί μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2015 από την αρχή της σεζόν. Επίσης, ζητάμε από τη Football League να κοινοποιήσει τις εκχωρήσεις που έγιναν σε ποδοσφαιριστές και προς τρίτους μια ημέρα πριν την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος…

ΥΓ1. Να το χαίρεστε τέτοιο πρωτάθλημα».

Σχόλια:

more recommended stories