Το παράνομο παρκάρισμα και η αναρχία στους κεντρικούς δρόμους (και όχι μόνο) της Πάτρας, ζει και βασιλεύει.

Πρώτη μέρα μετά τις αργίες λόγω του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς, με την Πάτρα να ξαναβρίσκει τους ρυθμούς της από εκεί που έμοιαζε μία πόλη άδεια, ήσυχη και έρημη, με το κυκλοφοριακό να κάνει και πάλι την εμφάνιση του στο κέντρο.

Οι «ουρές» των αυτοκινήτων σε δρόμους όπως η Κορίνθου, η Γούναρη, η Καραϊσκάκη και η Αγίου Ανδρέου είναι μεγάλες, με την ταλαιπωρία των οδηγών να… χτυπά «κόκκινο» και το κυκλοφοριακό κομφούζιο να κάνει ακόμα πιο δύσκολη την αναμονή στο τιμόνι.

Η τροχαία έχει βγει στους δρόμους για να τακτοποιήσει την κυκλοφορία, μοιράζοντας πρόστιμα και «ραβασάκια». Κοντά με το κυκλοφοριακό και η παράνομη στάθμευση που είναι ιδιαίτερα έντονη, στις εισόδους του πεζόδρομου της Ρήγα Φεραίου, στην Κανακάρη, στην Καραϊσκάκη, στην Κανάρη (μόνιμο το πρόβλημα) αλλά και στην Έλληνος Στρατιώτου από όπου και η φωτογραφία.

Ο οδηγός είχει παρκάρει για να κάνει την δουλειά του, κλείνοντας τον δρόμο στο λεωφορείο του Αστικού ΚΤΕΛ που σε συνδυασμό με τα κολωνάκια που υπάρχουν εκεί, δεν μπορούσε να κινηθεί.

Οι επιβάτες έτσι του λεωφορείου και οι οδηγοί των Ι.Χ. που βρίσκονταν από πίσω ήταν αναγκασμένοι να περιμένουν τον οδηγό του σταθμευμένου αυτοκινήτου να τελειώσει την δουλειά του και να έρθει πάλι από εκεί. Αυτά μόνο στην Πάτρα συμβαίνουν…

(Η φωτογραφία είναι από την σελίδα του f.b “Η Πάτρα που μας αξίζει” )

Πάτρα: Οδηγός αυτοκινήτου έκλεισε τον δρόμο σε λεωφορείο
Πηγή: patrasevents.gr