Πάτρα: Η φοιτήτρια που έγινε θέμα συζήτησης στο διαδίκτυο – ”Αγαπάω αυτό που κάνω” (Φωτό)!

Η Χριστίνα Χριστοπούλου έγινε γνωστή τις τελευταίες μέρες στα social media, με τις φωτογραφίες της να κάνουν το γύρο του διαδικτύου…

Η Χριστίνα Χριστοπούλου είναι φοιτήτρια στη Μαιευτική Σχολή της Αθήνας. Βρίσκεται εθελοντικά στον πρόχειρο καταυλισμό των προσφύγων στον Πειραιά και βοηθάει έγκυες προσφυγοπούλες να γεννήσουν, ενώ φροντίζει τα νεογέννητα. Η Χριστίνα όμως δεν είναι η μόνη. Μαζί της πολλές συμφοιτήτριές της, άφησαν για λίγο την όμορφη φοιτητική ζωή τους και τις υποχρέωσεις τους, για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά σε ανθρώπους τους έχουν ανάγκη.

ΦΩΤΟ από tempo24.gr

«Αγαπάω αυτό που κάνω, όσο τίποτα στον κόσμο. Είναι το πάθος μου, γι αυτό και άφησα τον τόπο μου για να σπουδάσω. Θέλω να γίνω μια άριστη μαία και να γυρίσω πάλι πίσω εκεί που γεννήθηκα και μεγάλωσα για να προσφέρω στους συνανθρώπους μου», λέει στο tempo24.gr η νεαρή φοιτήτρια από τα Γιουλέικα.

Η Χριστίνα Χριστοπούλου, σπουδάζει στο 3ο έτος της Μαιευτικής, ενώ παράλληλα κάνει πρακτική σε μεγάλα δημόσια μαιευτήρια της Αθήνας. Αγωνίζεται και πασχίζει για το καλύτερο δυνατό, ώστε να επιστρέψει στον τόπο της με το πτυχίο και την επιθυμία να προσφέρει στους συναθρώπους της.

Σχόλια:

more recommended stories