Πάτρα: «Αποκαλυπτήρια» για τη νέα ομάδα της Παναχαϊκής – Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση

Μικρή αποδείχθηκε η αίθουσα του Επιμελητηρίου Αχαΐας για την παρουσίαση της ομάδας της Παναχαϊκής στο πατραϊκό κοινό, το βράδυ της Παρασκευής. Πλήθος κόσμου συνέρευσε στην εκδήλωση (ο κόσμος ήταν μέχρι έξω στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, ενώ πολλοί ήταν όρθιοι στην αίθουσα), σηματοδοτώντας την υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας στη νέα προσπάθεια της ομάδας.

Οι παράγοντες της Παναχαϊκής, οι παλαίμαχοι της ομάδας, η ερασιτεχνική Παναχαϊκή, φορείς του αθλητισμού και της πολιτικής και φυσικά οι φίλαθλοι των «κοκκινόμαυρων», οι οποίοι ζέσταναν την ατμόσφαιρα με συνθήματα και το χειροκρότημά τους, όλοι ήταν εκεί, ενωμένοι για τον κοινό σκοπό που δεν είναι άλλος από τη στήριξη της ομάδας όλων των Πατρινών και την άνοδο της ομάδας.

Χαρακτηριστικές είναι οι παρεμβάσεις των εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης. Ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, στο σύντομο χαιρετισμό του, τόνισε ότι επιθυμεί και ο ίδιος, ως φίλαθλος, να επιστρέψει η Παναχαϊκή στις μεγάλες της δόξες και πως «όλοι μαζί θα στηρίξουμε τον στόχο αυτό».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο σύμβουλος Αθλητισμού του δημάρχου Πατρέων Κώστας Πελετίδης, ο Τάκης Πετρόπουλος, ο οποίος τόνισε πως: «Θέλουμε να γυρίσουμε την Παναχαϊκή εκεί που πρέπει να είναι», χαρακτηρίζοντας ως «μια καλή αρχή», την προσπάθεια που γίνεται.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε η επίσημη παρουσίαση των ποδοσφαιριστών, του τεχνικού team, της φανέλας που θα φορούν φέτος οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής.

Επίσης, μίλησε ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας Κώστας Κατσουράνης, για την νέα αρχή της ομάδας αλλά και για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο Κώστας Κατσουράνης, υπογράμμισε πως στόχος είναι να ξαναγυρίσουν οι Πατρινοί με τις οικογένειές τους, στο γήπεδο, ενώ για το αγωνιστικό μέρος, σημείωσε μεταξύ άλλων πως: «Δεν υποσχόμαστε νίκες, αλλά θα ό,τι καλύτερο μπορούμε εντός του αγωνιστικού χώρου, δίνοντας το 101% των προσπαθειών μας».

Μάλιστα προβλήθηκε και βίντεο το οποίο «ένωσε» το παρελθόν και το παρόν του συλλόγου, μετά τη λήξη του οποίου οι οργανωμένοι οπαδοί της Παναχαϊκής, άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα δίνοντας άλλο τόνο.

Τέλος, από την Παναχαϊκή Συμμαχία βραβεύθηκαν για την προσφορά της στην ομάδα, οι παλαίμαχοι.

thebest.gr

Σχόλια:

more recommended stories