Νέα ήττα για την Παναχαϊκή στην Κρήτη- Οι απουσίες και τα προβλήματα στοίχισαν στην ομάδα της Πάτρας

Η  Παναχαϊκή, αν και προηγήθηκε με 1-0 στο Παγκρήτιο του Εργοτέλη, τελικά γνώρισε την ήττα με 3-1 στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Παναχαϊκή τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες, αφού ο Κάργας είδε δεύτερη κίτρινη στο 89′ επειδή έκοψε την αντεπίθεση του Εργοτέλη.

Στον αγωνιστικό τομέα οι “κοκκινόμαυροι” προηγήθηκαν με 1-0, με γκολ του Κάργα στο 25′ με κεφαλιά, ενώ στο 39′ ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ του Τζίλα, με πολλά παράπονα από την πατρινή ομάδα .

Στην επανάληψη ο Εργοτέλης ισοφάρισε 1-1 (47′) με τον Μάνου, ενώ στο 59′ η κρητική ομάδα κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Στρέζος απέκρουσε το σουτ του Αυγενικού.

Ωστόσο η Παναχαϊκή δέχθηκε το γκολ λίγο αργότερα στο 61′, με κεφαλιά του Γρομητσάρη και στο 84′ ο Ρέντζας διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Λαμπράκης): Aθανασίου, Ρέντζας, Άλλα, Γιαλούσης, Κούτρης, Αυγενικού, Μπουρσέλης, Καλέ, Μάνος, Φουκαράκης, Ίνιατς

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σπανός): Στρέζος, Χούσα, Χαρτσιάς, Ασίγκμπα, Κάργας, Μουκίδης, Τρίγκας, Μητρόπουλος, Σαμπατάκος, Σιατραβάνης, Τζίλας.

thebest.gr

Σχόλια:

more recommended stories