Δυτική Ελλάδα: 32 προσλήψεις σε χώρους φιλοξενίας προσφύγων – ΔΕΙΤΕ αναλυτικά θέσεις κι ειδικότητες

Την Παρασκευή 28 Ιουλίου, η διαδικασία υποβολής αιτήσεων του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας στις δομές υποστήριξης των προσφύγων για 1.639 ανέργους. Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οι ενδιαφερόμενοι άνεργοι, εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ, θα μπορούν από αύριο Παρασκευή (28/07) στις 12 το μεσημέρι και μέχρι τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης 8 Αυγούστου, να υποβάλουν αίτηση αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (oaed.gr) και ως πιστοποιημένοι χρήστες των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της διαδικτυακής πύλης του ΟΑΕΔ, με τη χρήση των κωδικών πρόσβασης (ονομασία χρήστη και συνθηματικό).

Όσον αφορά τη Δυτική Ελλάδα32 συνολικά οι προσλήψεις, διαφόρων ειδικοτήτων που θα γίνουν θα είναι στην Ηλεία και ειδικότερα στο Δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης για το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων.

Δείτε τις θέσεις και τις ειδικότητες:

ΔΕ           ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ    2

ΥΕ           ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΧΕΙΡΩΝΑΚΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ  2

ΠΕ           ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ  / ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ / ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ   8

ΔΕ           ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΤΩΝ        4

ΔΕ           ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ     4

ΠΕ           ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ     2

ΠΕ/ΤΕ    ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ         2

ΥΕ           ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ   6

ΔΕ           ΜΕΤΑΦΟΡΕΩΝ ΟΔΗΓΩΝ Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ    2

Οι 1.639 ωφελούμενοι θα εργαστούν για οκτώ μήνες, με πλήρη ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα, σε 28 κέντρα φιλοξενίας και δομές Α’ υποδοχής σε συνολικά εννέα Περιφέρειες της χώρας.

Οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα, ηλικίας έως 25 ετών, θα λαμβάνουν μηνιαίως καθαρές αμοιβές 431,75 ευρώ (ακαθάριστες αποδοχές 638,75), ενώ, όσοι είναι άνω των 25 ετών, θα λαμβάνουν 495,25 ευρώ (ακαθάριστες αποδοχές 732,54). Όσοι εργαζόμενοι απασχοληθούν σε νυχτερινή βάρδια, προβλέπεται η καταβολή νυχτερινής αμοιβής και, ως εκ τούτου, οι αποδοχές τους θα ανέρχονται στα 539,75 ευρώ (ακαθάριστες αποδοχές 665,95) για τους εργαζόμενους μέχρι 25 ετών και στα 619 ευρώ (ακαθάριστες αποδοχές 763,73) για τους εργαζόμενους άνω των 25 ετών. Επιπλέον, οι εργαζόμενοι που θα επιλέξουν να αλλάξουν τόπο διαμονής, προκειμένου να συμμετέχουν στο πρόγραμμα, θα λαμβάνουν μηνιαίο επίδομα μετεγκατάστασης, ύψους 200 ευρώ.

Οι θέσεις που θα προκηρυχθούν, θα περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, ειδικότητες διοικητικού και οικονομικού προσωπικού, ψυχολόγων, κοινωνικών λειτουργών, νοσηλευτών, δασκάλων, νηπιαγωγών, βρεφονηπιοκόμων, ηλεκτρολόγων, υδραυλικών, βοηθητικού προσωπικού καθαριότητας, βοηθητικού φυλακτικού προσωπικού, οικοδόμων, οδηγών και γενικών καθηκόντων.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν δικαίωμα να υποβάλουν αίτηση σε τρεις διαφορετικές δομές για μία και μόνο, όμως, ειδικότητα.

Για να δείτε αναλυτικά την πρόσκληση, τις ειδικότητες και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά πατήστε ΕΔΩ

Σχόλια:

more recommended stories