Δυτική Ελλάδα: Προβλήματα από την καταρρακτώδη βροχή στην Πάτρα– Έπεσε δέντρο στο Μεσολόγγι από την κακοκαιρία- ΒΙΝΤΕΟ

20:55 Άνοιξαν οι ουρανοί στην Πάτρα και γενικότερα στην Αχαΐα με αποτέλεσμα να εμφανιστούν αρκετά προβλήματα σε δρόμου όπου βούλωσαν τα φρεάτια. Η παραλιακή της Ακτής Δυμαίων μετατράπηκε σε «ποτάμι», στον Άγ. Βασίλειο έπεσαν χώματα σε δρόμο, ενώ στον Ψαθόπυργο υπήρξε κατολίσθηση.

Στην γέφυρα του Μιντιλογλίου που γέμισε από νερά είχαν εγκλωβιστεί, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτοκίνητα. Την ίδια ώρα με δυσκολία διεξάγεται η κυκλοφορία στη Βιομηχανική Περιοχή της Πάτρας όπου έχουν πλημμυρίσει δρόμοι.

Επίσης στην περιοχή του Λάππα έπεσε ένα δέντρο από τους ισχυρούς ανέμους.

19:00 Σε εξέλιξη βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής ισχυρή βροχόπτωση στην πόλη της Πάτρας. Οι υπηρεσίες του Δήμου παραμένουν σε επιφυλακή, λόγω των μετεωρολογικών προγνώσεων για ακραία καιρικά φαινόμενα, τα οποία αναμένεται να εκδηλωθούν τις επόμενες ώρες.

Στο μεταξύ, λόγω της κακοκαιρίας έπεσε ένα δέντρο στο Μεσολόγγι, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία, στο ύψος πρατηρίου υγρών καυσίμων, έξω από την πόλη. Η Πυροσβεστική επενέβη άμεσα και απομακρύνθηκε το δέντρο με αποτέλεσμα η κυκλοφορία να αποκατασταθεί πριν λίγα λεπτά.

Δείτε βίντεο από την καταιγίδα:

Πηγή: thebest.gr
Σχόλια:

more recommended stories