Βανδάλισαν τα γραφεία της «Ελλήνων Συνέλευσις» στην Πάτρα (ΦΩΤΟ)
Στόχος βανδαλισμών, για άλλη μία φορά, έγιναν τα γραφεία της «Ελλήνων Συνέλευσις» στην Πάτρα, επί της οδού Βότση 64, το περασμένο Σάββατο.
Ομάδα αντιεξισουαστών έγραψαν συνθήματα με μαύρο σπρέι, στην πρόσοψη του γραφείου.
Η «Ελλήνων Συνέλευσις» κατήγγειλε την επίθεση στην αστυνομία και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των άγνωστων δραστών.
Η ανακοίνωση της «Ε.ΣΥ. ΠΑΤΡΕΩΝ» αναφέρει:
2/3/19 Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ “Antifa” ΒΑΝΔΑΛΙΣΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ «Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΑΤΡΕΩΝ» ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΒΟΤΣΗ 64 ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ. Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ «Antifa» ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΡΑ «ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ» ΕΓΡΑΨΕ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΣΠΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣOΨΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ ΤΗ ΦΡΑΣΗ «ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ» ΚΑΙ ΜΟΥΤΖΟΥΡΩΣΕ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΦΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ.
Η «Ε.ΣΥ. ΠΑΤΡΕΩΝ» ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ. Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΤΡΩΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15 ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ANTIFA» ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?
ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ “ANTIFA” ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ ΠΟΥ Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΝΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ. ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΥΛΛΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ «ANTIFA» ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΠΤΟΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΡΜΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ».
ΟΣΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΞΕΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!
more recommended stories
Πάτρα – Αγρίνιο: Συλλήψεις για απόπειρα κλοπής μοτοσικλέτας, κατοχή ναρκωτικών και οδήγηση υπό μέθηΔύο ξεχωριστά περιστατικά που αφορούν παραβατικές.
Πρώτη κατολίσθηση στη Μίνι Περιμετρική Πάτρας – Σε επιφυλακή οι αρχές λόγω κακοκαιρίαςΠρώτη κατολίσθηση στη Μίνι Περιμετρική Πάτρας.
Σοκ στην Πάτρα: Δασκάλα χαστούκισε 9χρονο μαθητή με αυτισμό – Τι κατήγγειλε η μητέρα τουΣοκ στην Πάτρα: Δικογραφία σε βάρος.
Πάτρα: Ελεύθερος με όρους ο δράστης για τα μαχαιρώματα στην Ακτή ΔυμαίωνΜε τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας,.
Πάτρα: Από σύμβολο προσφοράς, εστία εγκατάλειψης το πρώην “409” Στρατιωτικό ΝοσοκομείοΣτο έλεος του, έχει αφεθεί, το πρώην.
Στην Πάτρα η σορός Τουρίστα / Βρέθηκε νεκρός σε κρουαζιερόπλοιοΑναστάτωση σε πολυτελές κρουαζιερόπλοιο με ιταλική.
Στην τελική ευθεία βρίσκεται πλέον το Patras Open MallΘα περιλαμβάνουν διάφορες δράσεις, όπως συναυλίες.
Πάτρα: Βαρύ πένθος για οικογένεια / Μετά την κόρη απεβίωσε και ο πατέραςΜια απίστευτη τραγωδία ζει τα τελευταία.
Χωρίς κάλυψη η Πάτρα στο νέο σύστημα παρακολούθησης τρένων / Εκτός εμβέλειας ο πομπός του ΟΣΕΔίνοντας το περίγραμμα της φιλοσοφίας του.
Πάτρα: Ένας απέραντος σκουπιδότοπος / Σε ποια οδόΠάτρα: Οδός Κύπρου… ώρα μηδέν –.
Πάτρα: Οι περιοχές που θα μείνουν χωρίς νερό την Τρίτη 18 ΜαρτίουΑπό τη ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο.
Πάτρα: Συνελήφθησαν 13χρονος και οι γονείς του για ρίψη πέτρας σε αστικό λεωφορείοΠάτρα: Συνελήφθη 13χρονος που πετούσε πέτρες.
Καταγγελίες της Παναχαϊκής για ζημιές σε αυτοκίνητα από οπαδούςΣοβαρές καταγγελίες της Παναχαϊκής για ζημιές.
Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο της παιδιάτρου Χρυσάνθης ΠαπαδοπούλουΘλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία.
Πάτρα: Στράβωσαν σιδηροδρομικές γραμμές του προαστιακού λόγω… καύσωναΑπό τη ζέστη και τις υψηλές θερμοκρασίες που.
Πάτρα: Νεκρό βρέφος μόλις ενός μηνόςΣοκ στην Αχαΐα έχει προκαλέσει η.
Πορεία φοιτητών στην Πάτρα κατά των ιδιωτικών ΠανεπιστημίωνΚινητοποιήση πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί φοιτητές,.
Πάτρα: 33 χρόνια από την άγρια δολοφονία του καθηγητή Νίκου ΤεμπονέραΣυγκέντρωση στο σχολικό συγκρότημα της πλατείας.
ΣΟΚ: Νεκρός ηλικιωμένος! Έπεσε στο αναμμένο τζάκι και κάηκε!Η κλήση στο τηλεφωνικό κέντρο της.
Πάτρα: Απειλούσε νεαρή μέσω facebookΠάτρα: Ο 29χρονος δράστης παρά τις.
Καραμπόλα πέντε αυτοκινήτων στην Πάτρα / ΕΙΚΟΝΕΣΈντονη κυκλοφοριακή κίνηση στο σημείο Καραμπόλα με.
Ορατό εφεξής το έργο της Πατρών – Πύργου: Σε 3 εργοτάξια 700 εργαζόμενοι και 470 μηχανήματαΣε ποσοστό υλοποίησης άνω του 25%.
Ακαριαίο θάνατο βρήκε ένας 60χρονος στην ΠάτραΑκαριαίο θάνατο βρήκε ένας 60χρονος στην Πάτρα.
Tweet Κασιδιάρη έξω από τη φυλακή / “Στο σπίτι και πάλι μετά από 3 χρόνια”“Στο σπίτι και πάλι μετά από.
Μακάμπι Χάιφα vs Παναθηναϊκός (Maccabi VS Panathinaikos) 05/10LIVE Maccabi Haifa vs Panathinaikos /.
ΠΑΟΚ LIVE (ΠΑΟΚ VS Eintracht Frankfurt) 05/10LIVE PAOK vs Eintracht Frankfurt /.
ΑΕΚ Athens LIVE (ΑΕΚ VS Ajax) 05/10LIVE ΑΕΚ Athens VS Ajax /.
ΑΡΗΣ Κύπρου LIVE (Aris VS Rangers) 05/10LIVE Aris limassol VS Rangers /.
LIVE ΜΠΑΤΣΚΑ ΤΟΠΟΛΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / Live StreamingLIVE ΜΠΑΤΣΚΑ ΤΟΠΟΛΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ /.
Live αποτελέσματα αγώνων στο livescores.liveΗ νέα πύλη για άμεση ενημέρωση.
To twitter έγινε “X”To twitter έγινε “X” Άλλαξε και.
Πέθανε ο ΤουλάτοςΠέθανε ο Τουλάτος “Έφυγε” νικημένος από.
Πάτρα: Επί πληρωμή η τουαλέτα στην εκκλησία του Αγίου Ανδρέα / Έβαλαν περιστρεφόμενη μπάραΕπί πληρωμή γίνεται πλέον η χρήση.
Τα είδαμε όλα στα συντριβάνια της πλατείας Γεωργίου στο Πατρινό Καρναβάλι (ΒΙΝΤΕΟ)Από κλασικές βουτιές μέχρι σκαρφαλώματα και.

