Χαμός έχει γίνει εκεί κοντά στην περιοχή των Συνόρων και του Προφήτη Ηλία, με τις δύο νεαρές φοιτήτριες από την Αθήνα που διαμένουν σε διαμπερές διαμέρισμα να έχουν ξεσηκώσει την γειτονιά με τις εμφανίσεις τους και τις παρέες τους.

Οι νεαρές κοπέλες είναι αρκετά όμορφες και ιδιαίτερα εμφανίσιμες, έχοντας η κάθε μία τα δικά της προτερήματα, χωρίς όμως να μοιάζουν καθόλου, καταφέρνοντας, ωστόσο, να κερδίζουν τα βλέμματα και τις εντυπώσεις, όταν εμφανίζονται στο μπαλκόνι του διαμερίσματός τους.

Όμως δεν είναι μόνο οι εμφανίσεις τους, στο μπαλκόνι ή στο διαμέρισμα, που κολάζουν. Οι δύο νεαρές που σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά είναι τελειόφοιτες της Νοσηλευτικής, προκαλούν και με τα όσα κάνουν, φέρνοντας τις παρέες τους, κάθε τόσο στο διαμέρισμά τους.

Τα δύο κορίτσια που πλέον κάνουν την πρακτική τους σε νοσοκομείο της Πάτρας διοργανώνουν κάθε τόσο πάρτι στο σπίτι τους, με δυνατές μουσικές και ποτάκια, σε βραδιές που κρατούν έως το ξημέρωμα.

Κρίνοντας, μάλιστα, από τις φωνές που ακούνε εκεί στη γειτονιά, οι δύο φοιτήτριες της νοσηλευτικής από την Αθήνα, δεν μένουν μόνο στις μουσικές και στο ποτό. Άντε μετά την άλλη μέρα το πρωί να κάνουν εμβόλια στους ασθενείς. Αν και με τέτοια σέξι εμφάνιση που έχουν και οι δύο, γνωρίζοντας πώς να προκαλούν, βλέποντάς τες οι ασθενείς, μάλλον σε χειρότερες αρρώστιες θα πέφτουν….

patrasevents