Δεκάδες νεαρές κοπέλες από την Πάτρα έχουν σαν όνειρό τους να γίνουν… αγγελάκια της πασαρέλας.

Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς ότι πολλές από τις φωτογραφίες που είχε πάρει ο νεαρός απατεώνας από την Έδεσσα, που συστηνόταν ως αντιπρόσωπος μεγάλων εταιριών εσωρούχων και κυρίως της γνωστής φίρμας Victoria’s Secret, ήταν από κοπέλες που προέρχονταν από την αχαϊκή πρωτεύουσα.

Ο ατζέντης «μαϊμού» αναζητείται από την αστυνομία σε μία υπόθεση που αποκαλύφτηκε μετά από καταγγελίες της γνωστής αυτής φίρμας, όσο και από τα 32 θύματα του 27χρονου απατεώνα που πατούσε στις φιλοδοξίες των νεαρών κοριτσιών για να κάνουν καριέρα μοντέλου στις πασαρέλες.

Πάνω από 400 νεαρές είχαν φάει το… τυρί στην «παγίδα» που τους είχε στήσει ο απατεώνας, με τις κοπέλες να μη διστάζουν να του στέλνουν ακόμα και γυμνές φωτογραφίες τους ή με τα εσώρουχα τους, προκειμένου να τον πείσουν για τις δυνατότητές τους. Η επαφή του με αυτές γινόταν από τα social media.

Μπαίνοντας στις σελίδες στο διαδίκτυο γραφείων και σχολών για μοντέλα έπαιρνε τα στοιχεία των κοριτσιών, στη συνέχεια τις έβρισκε στο facebook, τις έπειθε να του στείλουν τις φωτογραφίες τους, ενώ κατόπιν για να προχωρήσει η δήθεν συμφωνία με την εταιρία τους ζητούσε χρήματα που κυμαίνονταν από 350 έως και 1000 ευρώ!

Η απίστευτη αυτή υπόθεση έρχεται για να αποκαλύψει το «ψώνιο» των νεαρών κοριτσιών και αυτό που μένει να διευκρινιστεί είναι οι ενδεχόμενες σχέσεις του 27χρονου με κυκλώματα του εξωτερικού, αλλά και με το αν και πώς εκμεταλλευόταν το υλικό που είχε συγκεντρώσει.

patrasevents.gr