Survivor 2: Δεκάδες συμμετοχές από Πατρινούς για μία θέση στο ριάλιτι – Αυτή είναι η αίτηση για να μπεις στο παιχνίδι

Μπορεί το Survivor να τελείωσε μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, ωστόσο, έχει ήδη προκληθεί πανικός από αιτήσεις για συμμετοχή στον επόμενο κύκλο.

Από αυτό το κλίμα δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά και η πόλη της Πάτρας, με δεκάδες συμπολίτες μας να δηλώνουν συμμετοχή, ελπίζοντας πως θα μετακομίσουν έστω και για λίγους μήνες από την Αχαϊκή πρωτεύουσα στον Άγιο Δομίνικο, έχοντας σαν παράδειγμα την Ελένη Δάρρα.

Επιπλέον, δεν είναι λίγοι εκείνοι οι Πατρινοί που θέλοντας να είναι προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο, έχουν γραφτεί σε κάποιο γυμναστήριο, προκειμένου να είναι σε φόρμα αν ο μη γένοιτο χτυπήσει το τηλέφωνο τους από τα κεντρικά του ΣΚΑΙ. Άλλοι πάλι δεν σταματούν να κάνουν κολύμπι σε παραλίες της Αχαΐας, θεωρώντας πως είναι η νούμερο ένα άσκηση για τέτοιες συνθήκες όπως εκείνες που πέρασαν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του.

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί πως πάνω από 50.000 άτομα έχουν ήδη υποβάλλει την ηλεκτρονική αίτηση για μια θέση στο ριάλιτι επιβίωσης.

Survivor 2: Δεκάδες συμμετοχές από Πατρινούς για μία θέση στο ριάλιτι - Αυτή είναι η αίτηση για να μπεις στο παιχνίδι

Στην αίτηση, εκτός από τα βασικά προσωπικά στοιχεία (ονοματεπώνυμο, ημερομηνία και τόπος γέννησης, επάγγελμα), πρέπει να συμπληρώσετε το ύψος και το βάρος τους, να απαντήσετε αν είστε ή όχι παντρεμένοι και αν έχετε παιδιά, να βαθμολογήσετε τον εαυτό τους στο κολύμπι, να δηλώσετε αν και πόσο καπνίζουν, αλλά και να εξηγήσετε τον λόγο που θέλουν να μπουν στο ριάλιτι.

Παράλληλα, χρειάζεται να επισυνάψετε δύο φωτογραφίες σας, ενώ δεν λείπουν και οι ερωτήσεις για… την μεγαλύτερη τρέλα που έχετε κάνει ποτέ, το πιο ωραίο πράγμα που σας έχει συμβεί, αλλά και τι θα κάνετε με τα χρήματα αν είστε ο μεγάλος νικητής.

Για όσους επιθυμείτε να συμμετάσχετε μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας πατώντας εδώ.

 

Survivor 2: Δεκάδες συμμετοχές από Πατρινούς για μία θέση στο ριάλιτι - Αυτή είναι η αίτηση για να μπεις στο παιχνίδι
patrasevents
Σχόλια:

more recommended stories