Power of Love Δώρος-Αθηνά: Εκτός παιχνιδιού! (ΦΩΤΟ)

Power of Love Δώρος-Αθηνά: Εκτός παιχνιδιού! (ΦΩΤΟ)

Το κορίτσι αυτό είναι εκτός παιχνιδιού εδώ και κάποιες ημέρες. Και είναι εκτός παιχνιδιού καθώς υπήρξε παρασκήνιο και μάλιστα μεγάλο. Σύμφωνα με κάποιες πηγές τόσο η Αθηνά αλλά και ο Δώρος αποχώρησαν απο το παιχνίδι μαζί… όταν ο Κύπριος μίλησε υποτιμητικά στον Σωκράτη λέγοντας του ότι «είναι πολύ καλός ηθοποιός. Τόσο καλός που πάει για Όσκαρ». Η συνέχεια ήταν καυτή. Ο Ζάρλας πήρε το μέρος του Σωκράτη, ο οποίος με την σειρά του σήκωσε το γάντι στον Δώρο και έγινε τσαμπουκάς. Δεν ξέρω αν θα το δούμε στον αέρα. Γνωρίζω πάντως ότι τόσο ο Δώρος αλλά και η Αθηνά πήραν τις βαλίτσες τους και αποχώρησαν.

Αυτός είναι και ο λόγος που η Αθηνά απολαμβάνει τις βόλτες της στην Αθήνα και χθες την εντοπίσαμε στο αεροδρόμιο να «πετάει» για την Λάρνακα προκειμένου να βρεί τον «καλό της».

Οι εικόνες είναι αληθινές… και δείχνουν την νεαρή Πόντια να προσπαθεί να βρει την… Πύλη της.

Power of love: Δείτε πως ο Σωκράτης αποκάλυψε την αποχώρηση του Δώρου

Ο Σωκράτης αποκάλυψε μέσα από ένα live στο instagram του ότι ο Δώρος είναι εκτός ριάλιτι αφού του ευχήθηκε «χρόνια πολλά, όπου κι αν βρίσκεσαι να είσαι καλά…»!  Ο Σωκράτης λοιπόν χθες άθελά του, ευχήθηκε χρόνια πολλά πέταξε την βόμβα για το Power of love!
Ο Δώρος Παναγίδης δεν είναι πλέον στο παιχνίδι; Aποχώρησε μόνος του ή έφυγε;

Σύμφωνα με το ShowTime Cy, ο Δώρος Παναγίδης για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους έχει αποχωρήσει οικειοθελώς από το περασμένο Σάββατο κάτι που επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Σωκράτης μέσα από το live, που έκανε στο instagram!

gossip-tv

Σχόλια:

more recommended stories