Τα αυτοκίνητα που έσπασε ο πάγος στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Σε εφιάλτη εξελίχθηκε για πολλούς οδηγούς το πέρασμα της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου, καθώς είδαν τμήματα πάγου να “προσγειώνονται” στα αυτοκίνητά τους, τα οποία έπαθαν μεγάλες ζημιές.

Από τη Γέφυρα ανακοινώθηκε αναγκαστικά το κλείσιμο του ενός ρεύματος -αυτό προς Αντίρριο- ενώ οι οδηγοί διαμαρτύρονται και ζητούν την αποζημίωσή τους. Θέτουν ακόμα θέμα ασφάλειας, μετά τα όσα βίωσαν.

Πάτρα: Δείτε τα αυτοκίνητα που έσπασαν στη Γέφυρα από πτώση πάγου (pics)Πάτρα: Δείτε τα αυτοκίνητα που έσπασαν στη Γέφυρα από πτώση πάγου (pics)Πάτρα: Δείτε τα αυτοκίνητα που έσπασαν στη Γέφυρα από πτώση πάγου (pics)Πάτρα: Δείτε τα αυτοκίνητα που έσπασαν στη Γέφυρα από πτώση πάγου (pics)Πάτρα: Δείτε τα αυτοκίνητα που έσπασαν στη Γέφυρα από πτώση πάγου (pics)Πάτρα: Δείτε τα αυτοκίνητα που έσπασαν στη Γέφυρα από πτώση πάγου (pics)

Να σημειώσουμε πως λόγω της κυκλοφοριακής αυτής ρύθμισης όλα τα Ι.Χ. κινούνται αναγκαστικά μέσω του πορθμείου, σχηματίζοντας ατελείωτες ουρές μέχρι να μπουν σε κάποιο φέρι μποτ.

Δείτε φωτογραφίες από τις ουρές που σύμφωνα με πληροφορίες φτάνουν ακόμα και τα 5 χιλιόμετρα:

 

Πάτρα: Δείτε τα αυτοκίνητα που έσπασαν στη Γέφυρα από πτώση πάγου (pics)Πάτρα: Δείτε τα αυτοκίνητα που έσπασαν στη Γέφυρα από πτώση πάγου (pics)Πάτρα: Δείτε τα αυτοκίνητα που έσπασαν στη Γέφυρα από πτώση πάγου (pics)
Σχόλια:

more recommended stories