Στο υπόγειο εκδηλώθηκε η φωτιά στην πολυκατοικία της Έλληνος Στρατιώτου – Απεγκλωβίστηκαν δυο γυναίκες – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

22.32: Ομαλοποιήθηκε η κατάσταση στην πολυκατοικία της οδού Ελλήνος Στρατιώτου στην Πάτρα, όπου εκδηλώθηκε νωρίτερα φωτιά. Αυτή τη στιγμή παραμένει στο χώρο όχημα και άνδρες της Πυροσβεστικής για προληπτικούς λόγους.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης απεγκλωβίστηκαν από τους πυροσβέστες δυο γυναίκες, ενώ παρασχέθηκαν πρώτες βοήθειες σε καρκινοπαθή που διαμένει στον 5ο όροφο της πολυκατοικίας από γιατρό, ο οποίος προσέγγισε το διαμέρισμα με το γερανοφόρο και τη βοήθεια των ανδρών της Πυροσβεστικής.

22.00: Στο υπόγειο εξερράγη η φωτιά στην πολυκατοικία της Έλληνος Στρατιώτου. Αυτή την ώρα οι πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο έχουν σβήσει τη φωτιά και ελέγχουν τα διαμερίσματα να διαπιστώσουν εάν υπάρχουν άνθρωποι μέσα. Λόγω της φωτιάς η πολυκατοικία γέμισε καπνούς, με αποτέλεσμα να εκκενωθεί άμεσα από τους ενοίκους.

Μάλιστα, χρειάστηκε ο απεγκλωβισμός μιας ηλικιωμένης με κλιμακοφόρο όχημα από τον πέμπτο όροφο της πολυκατοικίας, η οποία έχει αναπνευστικά προβλήματα και ένοιωσε έντονη δυσφορία. Επί τόπου βρέθηκε και ασθενοφόρο, το πλήρωμα του οποίου έδωσε τις πρώτες βοήθειες στην ηλικιωμένη.

Επίσης απεγκλωβίστηκε και μια νεαρή ένοικος, η οποία αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα και μεταφέρθηκε προληπτικά με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η φωτιά προήλθε από τους μετρητές της ΔΕΗ.

Ο δρόμος παραμένει κλειστός και οι πυροσβέστες συνεχίζουν τους ελέγχους στα διαμερίσματα.

21.42: Στον απεγκλωβισμό μιας ηλικιωμένης από το διαμέρισμα που πήρε φωτιά προχώρησαν οι πυροσβέστες με τη βοήθεια του κλιμακοφόρου οχήματος. Η ηλικιωμένη είναι σε κατάσταση σοκ. Η οδός Έλληνος Στρατιώτου έχει αποκλειστεί από την Αστυνομία.

21.24: Κλήση για φωτιά σε διαμέρισμα 6ου ορόφου διαμερίσματος στην Έλληνος Στρατιώτου και Λευκωσίας, δέχθηκε προ ολίγου η πυροσβεστική. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που επικοινώνησαν με το thebest.gr, από το διαμέρισμα βγαίνουν πυκνοί καπνοί.

Επί τόπου σπεύδουν δυνάμεις της Υπηρεσίας, καθώς και αστυνομικές δυνάμεις.

Πηγή: thebest.gr
Σχόλια:

more recommended stories