Στο Αεροδρόμιο του Αράξου τα Αχαϊκά προϊόντα

Στο αεροδρόμιο του Αράξου, απ΄όπου κατά το 2016 θα διακινηθούν περισότεροι από 60.000 τουρίστες (κυρίως από Ρωσία, Αγγλία, Γερμανία, Αυστρία και Γαλλία), βρίσκονται πλέον τα Αχαϊκά προϊόντα, με πρωτοβουλία του Achaia Taste που σκοπό έχει την προβολή και προώθηση των προϊόντων που παράγονται από Αχαϊκές Επιχειρήσεις και Παραγωγούς.

Επιδίωξη του Achaia Taste που αναπτύσσεται με την υποστήριξη του thebest.gr, είναι να δημιουργηθούν σημεία πώλησης Αχαικών προϊόντων, τα Achaia Corners, σε χώρους από τους οποίους διέρχονται χιλιάδες τουρίστες, αλλά και σε καταστήματα της Ελλάδας και της Ευρώπης. Το πρώτο βήμα έγινε με το Αεροδρόμιο του Αράξου, ενώ ήδη γίνονται συνεννοήσεις με σημεία πώλησης σε μεγάλες Ελληνικές και Ευρωπαϊκές πόλεις. Να θυμίσουμε ότι με την υποστήριξη του achaiataste, λειτουργεί εδώ και έξι μήνες στην Πάτρα, το πρώτο κατάστημα αποκλειστικά με Αχαϊκά προϊόντα, το ΚΕΛΛΑΡΙ 151 (Μαιζώνος και Φιλοποίμενος).

Στο achaiataste συμμετέχουν ήδη 25 Επιχειρήσεις και Παραγωγοί, ενώ καθημερινά προστίθενται και νέες.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στις δράσεις του achaiataste μπορούν να στέλνουν e-mail στο [email protected] ή να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2610 622406.

Σχόλια:

more recommended stories