ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΙΟΥ: Προχωράνε ομαδικά σε σίτιση των αδέσποτων

ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΙΟΥ: Προχωράνε ομαδικά σε σίτιση των αδέσποτων

Αποφασισμένοι να πάνε στα άκρα την κόντρα με τον Διοικητή του Περιφερειακού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου κ. Πισιμίση , είναι οι εργαζόμενοι, νοσηλευτές ,γιατροί και τεχνικό προσωπικό,  σε ότι αφορά την απόφαση που εξέδωσε αυτός, σύμφωνα με την οποία,  θα επιβληθούν κυρώσεις σε όποιον από τους εργαζόμενους στη ναυαρχίδα της Δημόσιας Υγείας στη Δυτική Ελλάδα συλληφθεί, να σιτίζει τα αδέσποτα σκυλιά που βρίσκονται στον προαύλιο χώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes οι εργαζόμενοι είναι αποφασισμένοι εντός της προσεχούς εβδομάδας να προχωρήσουν ομαδικά σε μία κίνηση συμβολική αλλά και ουσιαστικού χαρακτήρα,  καθώς θα ταΐζουν τα αδέσποτα που είναι στον χώρο του προαυλίου, δίνοντας με αυτό τον τρόπο το δικό τους στίγμα και απάντηση, στις απειλές της διοίκησης.

Υπενθυμίζεται, πως στον απόηχο της ανακοίνωσης που εξέδωσε η ΠΟΕΔΗΝ, με την οποία στηλίτευε τη στάση του διοικητή στο θέμα των αδέσποτων, ο κ. Πισιμίσης εμφανίστηκε διατεθειμένος να προβεί ακόμα και σε κατάθεση μηνύσεων κατά της Ομοσπονδίας .

Σχόλια:

more recommended stories