Σοκ στην Πατρινή κοινωνία από την είδηση του θανάτου του Αντώνη Ντρε σε τροχαίο σήμερα το πρωί στο Ξυλόκαστρο

Ο 64χρονος Πατρινός επιχειρηματίας Αντώνης Ντρες είναι ο νεκρός στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Πατρών – Κορίνθου. Το τροχαίο συνέβη στις 11:30 το πρωί στο 126 χλμ στο Καμάρι Ξυλοκάστρου, με ακόμη τρεις τραυματίες. Η σύγκρουση ήταν πλαγιομετωπική ανάμεσα στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Αντώνης Ντρες με κατεύθυνση από την Πάτρα προς Αθήνα και σε φορτηγό που κατευθυνόταν από την Αθήνα προς την Πάτρα.

Μέσα στο αυτοκίνητο επέβαιναν δύο ακόμη Πατρινές γυναίκες ηλικίας 51 και 44 ετών, οι οποίες τραυματίστηκαν. Μάλιστα χρειάστηκε και η επέμβαση ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κιάτου για τον απεγκλωβισμό τους. Τραυματίας είναι και ο οδηγός του φορτηγού.

Ο Αντώνης Ντρες ήταν πολύ γνωστό μέλος της Πατραϊκής κοινωνίας και τα τελευταία χρόνια ασχολείτο επαγγελματικά με την παραγωγή μελιού. Με την σύζυγό του Νάνσυ, η οποία επέβαινε στο αυτοκίνητο απέκτησαν δύο παιδιά.

Είναι ο δεύτερος θάνατος που σοκάρει την κοινωνία της Πάτρας σε ένα εικοσιτετράωρο, μετά την χθεσινή είδηση του πρόωρου χαμού του Γιώργου Λιβάνη.

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Έφυγε αιφνίδια από τη ζωή σε ηλικία 50 ετών (από καρδιά) σκορπίζοντας θλίψη στην Πατραϊκή κοινωνία ο Γιώργος Λιβάνης. Ο εκλιπών είχε συνδέσει το όνομά του με την νυχτερινή διασκέδαση της Πάτρας αρχικά ως μπάρμαν στην θρυλική Αρένα και κυρίως τη δεκαετία του 90 ως ιδιοκτήτης του αξέχαστου all day της Πατρέως.

Αγαπημένο στέκι της εφηβείας πολλών Πατρινών, συγκέντρωνε τους θαμώνες του κυρίως απογεύματα και νωρίς το βράδυ για το πρώτο ποτό. Ήταν από τα “must” των nineties, στέκι όλης της γνωστής τότε νεολαίας της πόλης και σήμα κατατεθέν του.

Τα τελευταία χρόνια ζούσε στην Ζάκυνθο.

Ήδη δεκάδες είναι τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα στο διαδίκτυο καθώς ήταν πολύ αγαπητός.

O Γαβρίλης Χαραζίδης έγραψε στο facebook:

Σε γνώρισα μικρός με κοντά παντελονάκια στο ιστορικό Λουνα-Παρκ στα Ψηλαλωνια το 1982 και μια ζωη σε θυμάμαι να χαμογελάς κάθε στιγμή που περνούσε….
Με πήρες στον Θρίαμβο για κολύμβηση και για πόλο πράγμα που δεν γινόταν με τίποτα να συνεχίσω γιατι δεν το είχα με τίποτα…
ΑΡΕΝΑ και ALL DAY ο τελευταίος σου σταθμός σου πρίν σε πάρει η Ζάκυνθος….
Καλό ταξίδι Γιωργάρα μου και ο Θεός να σε εχει καλά κοντά του γιατι ησουν απο τους μεγαλύτερους μάγκες που γνώρισα….!!!!

Ο Πέτρος Κριτσώνης αναφέρει επίσης στο facebook:

Όσοι απο μας συνέδεσαν την εφηβεία τους με το ιστορικό All Day , ο ιδιοκτήτης του Γιώργος Λιβάνης υπήρξε κάτι παραπάνω απο αδελφός .
Καλό ταξίδι ρε γίγαντα ………

Ο Γιώργος Λιβάνης σε περυσινή συνάντηση με τους επίσης Πατρινούς παλιούς πολίστες Χάρη Τσιμάρα, Τάκη Ματθαιόπουλο και Γιώργο Γκανασούλη. Την ανέβασε ο Τάκης Ματθαιόπουλος στο facebook αποχαιρετώντας τον…
Πηγή: thebest.gr
Σχόλια:

more recommended stories