ΠΑΤΡΑ: 74 συσκευασίες με ναρκωτικά έίχε καταπιεί

ΠΑΤΡΑ: 74 συσκευασίες με ναρκωτικά έίχε καταπιεί

Δεκάδες συσκευασίες με ναρκωτικά είχε καταπιεί ένας 64χρονος έγκλειστος των φυλακών Κορυδαλλού, ο οποίος συνελήφθη από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών κατά τη διάρκεια της μεταγωγής του και έμεινε για αρκετές ημέρες σε νοσοκομείο της Πάτρας, μέχρι να τις αποβάλει.

Ο δράστης είχε συλληφθεί στις 16 Απριλίου από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Μεταγωγών Δικαστηρίων Πατρών, καθώς στη διάρκεια της μεταγωγής του και σε έλεγχο των αποσκευών του, οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει και κατασχέσει 147 αυτοσχέδιες συσκευασίες, που περιείχαν 260,7 γραμμάρια κάνναβης και ακόμη μία συσκευασία με 164 γραμμάρια της ίδιας ναρκωτικής ουσίας, τα οποία ο δράστης είχε επιμελώς κρύψει σε δύο μπουκάλια σαμπουάν, που μετέφερε στις αποσκευές του.

Οι αστυνομικοί υποπτεύθηκαν ότι ο δράστης είχε καταπιεί και άλλες συσκευασίες και γι’ αυτό παρέμεινε ως κρατούμενος σε νοσοκομείο της Πάτρας, όπου μετά από πολλές ημέρες απέβαλε από τον οργανισμό του 74 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 148 γραμμάρια κάνναβης, 3 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 10,3 γραμμάρια κοκαΐνης και μια συσκευασία με 2,2 γραμμάρια ηρωίνης, οι οποίες κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς.

Ο 64χρονος κρατούνταν σε σωφρονιστικό κατάστημα με ένταλμα σύλληψης και προσωρινής κράτησης του 4ου Ανακριτικού Τμήματος Ναρκωτικών του Πρωτοδικείου Αθηνών, για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση. Την προανάκριση ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

Σχόλια:

more recommended stories