ΠΑΤΡΑ: ΤΟ ‘ΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΗ… ΕΠΙΜΕΝΕΙ: Τα εσώρουχα της φοιτήτριας στην οδό Σμύρνης… «καίνε» κόσμο!

[quote_regular name=”” icon_quote=”no”][/quote_regular]Ο «Κόσμος» το ‘χει ξαναγράψει, όμως εκείνη επιμένει! Και φυσικά οι γείτονες που παρατηρούν το συγκεκριμένο «φαινόμενο» συνεχίζουν και μας…. Το «καταγγέλλουν»! Στην κυριολεξία έχει τρελάνει κόσμο η φοιτήτρια στην οδό Σμύρνης, με τις εμφανίσεις της, τραβώντας τα βλέμματα, των ανδρών της γειτονιάς και όχι μόνο, πάνω της.

Η νεαρή φοιτήτρια εκτός του ότι είναι κούκλα, ξέρει και να προβάλει τα ατού της, κάνοντας εντυπωσιακές εμφανίσεις μέσα από το διαμέρισμά της.

Η όμορφη κοπέλα έχει τη συνήθεια να κυκλοφορεί, τόσο μέσα στο διαμέρισμα της, όσο και στο μπαλκόνι της, είτε με εντυπωσιακά babydoll, είτε με τα εσώρουχα της. Το διαμέρισμα της μάλιστα δεν έχει κουρτίνες και η ίδια δεν συνηθίζει να κατεβάζει τα παντζούρια.

Γδύνεται, ντύνεται και προπαντός κυκλοφορεί σχεδόν ολόγυμνη. Και φυσικά προκαλεί αμηχανία αλλά και θαυμασμό σε όσους ζουν κοντά στο σπίτι της.

Το θέμα αυτό είχε απασχολήσει την γειτονιά κατά τον πρώτο καιρό της άφιξης της όμορφης φοιτήτριας, με τους περισσότερους να το αποδίδουν στη ζέστη που έκανε τότε. Η ζέστη πέρασε, όμως, αλλά φαίνεται ότι η καλλίγραμμη φοιτήτρια δεν παρατάει την συνήθεια της, ούτε και τον χειμώνα.

dete.gr

Σχόλια:

more recommended stories