ΠΑΤΡΑ – ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ! Πάρκαρε το αυτοκίνητό του αλλά χρησιμοποιήθηκε ως… κρεβάτι για σεξ

Κυριολεκτικά δεν πίστευε στα μάτια του Πατρινός όταν πλησίασε το όχημά του τα ξημερώματα της Καθαράς Δευτέρας! Το είχε σταθμεύσει πίσω από την Παντάνασσα και επιστρέφοντας είδε εμβρόντητος δύο νεαρούς να βρίσκονται πάνω στο καπό και να ερωτοτροπούν! Μάλιστα ήσαν τόσο «απορροφημένοι» στις ερωτικές τους περιπτύξεις που δεκάρα δεν έδιναν για το τι συνέβαινε δίπλα τους και μάλλον έτσι δεν αντελήφθησαν τον ιδιοκτήτη του ΙΧ που πλησίαζε.

Το θέμα είναι ότι το αυτοκίνητο ήταν ολοκαίνουργιο και ο Πατρινός (ο οποίος έχει δική του επιχείρηση στην Αγυιά) εκ των προτέρων είχε την υποψία ότι το θερμόαιμο ζευγάρι θα είχε κάνει σοβαρή ζημιά στο καπό!

Προφανώς οι νεαροί είχαν πιει λόγω του καρναβαλιού, και θέλησαν να ολοκληρώσουν την διασκέδασή τους… με ερωτική περίπτυξη!

Ο Πατρινός έβαλε τις φωνές, ενώ κάποια στιγμή άρχισε να σπρώχνει τον νεαρό και τη νεαρή για να «ξεκολλήσουν» από το αυτοκίνητό του. Και φυσικά τους ζήτησε εξηγήσεις μόλις είδε ότι όντως το καπό είχε «βουλιάξει»!

Μηνύσεις πάντως δεν έγιναν, αφού ο ιδιοκτήτης του οχήματος θέλησε να δώσει τόπο στην οργή του, γνωρίζοντας ότι η ζημιά που είχε προκληθεί θα αποκαθίστατο εύκολα! Και σκεπτόμενος το γεγονός ότι η κοπέλα μπορεί να ήταν και ανήλικη είπε να «κλείσει» το θέμα. Οσο για τον νεαρό; Δεν ήταν προκλητικός, ζήτησε συγγνώμη και αυτό τον έσωσε από τα χειρότερα!

dete.gr

Σχόλια:

more recommended stories