ΠΑΤΡΑ: Πατατάκια, σοκολάτες και… λεσβιακό σεξ – Κεντρικό περίπτερο πήρε “φωτιά”

Τα κορίτσια ξενυχτάνε μόνα ή… δυό – δυό

Είναι η φαντασίωση πολλών ανδρών, κυρίως λόγω των ταινιών ερωτικού περιεχομένου που βλέπουν…

Το λεσβιακό σεξ είναι όμως κάτι πολύ πιο απλό, καθημερινό και ανθρώπινο από αυτό που παρουσιάζει η βιομηχανία πορνό.

Επιπλέον με τον γενικό χαμό που επικρατεί λόγω των συμφώνων συμβίωσης αλλά και ελέω της διεξαγωγής του Gay Pride που πρόκειται να γίνει στην Πάτρα φαίνεται πως οι προκαταλήψεις και τα όποια ταμπού υπάρχουν στην κοινωνία έχουν πάει… περίπατο.

Δεν τα λέμε εμείς όλα αυτά βέβαια αλλά τα μαρτυρούν τα πικάντικα γεγονότα που συμβαίνουν στην Αχαϊκή πρωτεύουσα!

Ένα από αυτά έλαβε χώρα λοιπόν σε περίπτερο, σε μια από τις πιο κεντρικές πλατείες της Πάτρας τις προηγούμενες ημέρες.

Συγκεκριμένα μια κυρία η οποία φέρεται να είναι και η ιδιοκτήτρια του περιπτέρου κάλεσε για παρέα μια πιο νεαρή φίλη της αφού είχε αρχίσει να βραδιάζει και η δουλειά όπως ήταν λογικό είχε αραιώσει.

Μέχρι εδώ καλά…

Το θέμα όμως είναι πως η παρέα δεν έμεινε στα λόγια αλλά πέρασε στις πράξεις, με την μια γυναίκα να γδύνει την άλλη μέσα στο περίπτερο και να αρχίζουν τα ερωτικά παιχνίδια σαν να ήταν στο σπίτι τους.

Το πάθος τους όμως φαίνεται πως τις έκανε να ξεχαστούν αδιαφορώντας πως -παρά του ότι ήταν βράδυ- ο κόσμος συνέχιζε να περνά από την πλατεία.

Έτσι όταν ένα ζευγάρι πήγε να ψωνίσει έμεινε με το στόμα ανοιχτό βλέποντας μαζί με τα πατατάκια και τις σοκολάτες τις δύο γυναίκες… καβάλα. Παρ’ όλα αυτά οι δύο “στρουμφίτες” δεν έδειξαν να αγχώνονται ιδιαίτερα εξυπηρετώντας μεν το ζευγάρι, ρίχνοντας κάτι πρόχειρο πάνω τους, και… συνεχίζοντας δε αυτό που είχαν αφήσει στην μέση…

Τώρα το αν το ολοκλήρωσαν δεν το γνωρίζουμε… Πάντως το ζευγάρι ακόμα το συζητάει και όπως λέει δύσκολα θα ξαναπεράσει από το συγκεκριμένο περίπτερο… Όχι γιατί είχε κάποιο πρόβλημα. Απλά φοβάται μην… ξαναδιακόψει.

Πηγή: patrasevents.gr

Σχόλια:

more recommended stories