ΠΑΤΡΑ: Ο ΔΡΟΜΟΣ… ΤΩΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΕΡΓΩΝ!Τα ίδια «Παντελάκη» μου στην περιμετρική! Κορύνες… αλλά χωρίς έργα!

Η εφημερίδα «Κόσμος» είχε ασχοληθεί και πάλι με τα τεκταινόμενα στην Περιμετρική οδό. Ερχονται όμως και πολίτες να καταγγείλλουν την απαράδεκτη αυτή κατάσταση! Όπως είναι γνωστό τα πέντε τελευταία χρόνια στην περιμετρική Πατρών αποκλείονται σε τακτά διαστήματα λωρίδες κυκλοφορίες και στα δύο ρεύματα, ενώ δεν πραγματοποιούνται, ή πολύ σπάνια πραγματοποιούνται, έργα όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε.

Όπως είναι φυσικό, προκαλούνται «μποτιλιαρίσματα», κυρίως σε ώρες αιχμής ή σε αντίξοες καιρικές συνθήκες χωρίς κανέναν λόγο!

Ο μόνος λόγος που μπορεί κάποιος να σκεφτεί είναι ότι με τον αποκλεισμό των λωρίδων οι εργαζόμενοι στην ανάδοχο εταιρία υποδηλώνουν την παρουσία τους! Αυτό τουλάχιστον μας μετέφεραν οι αναγνώστες μας. Αντίθετα, στο σημείο που ενώνεται η περιμετρική με την Πατρών – Αθηνών με κατεύθυνση προς Ρίο – και ενώ οι δύο λωρίδες είναι εξαιρετικά στενές – οι διαχωρίσεις των λωρίδων έχουν χρόνια να βαφτούν, με αποτέλεσμα η διαγράμμιση που πρέπει να έχει ως σκοπό τη σωστή καθοδήγηση και πληροφόρηση οδηγών ΙΧ και βαρέων οχημάτων να μπερδεύει τους οδηγούς, κυρίως σε κακές μετεωρολογικές συνθήκες ή/και τη νύχτα, με αποτέλεσμα τον αυξημένο κίνδυνο τροχαίων ατυχημάτων.

Οι αναγνώστες μας ερωτούν: «Γιατί δε νοιάζεται κανείς για την πρόληψη αυτών των ατυχημάτων; Αντίθετα, είμαστε σίγουροι ότι θα χυθούν πάλι κροκοδείλια δάκρυα από τους υπευθύνους αν θρηνήσουμε ανθρώπινα θύματα»!

perimetriki-2

perimetriki-1

dete.gr

Σχόλια:

more recommended stories