ΠΑΤΡΑ: Η νέα Διοίκηση των Πυροσβεστών Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ: Η νέα Διοίκηση των Πυροσβεστών Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδα

Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα Διοίκηση των Πυροσβεστών Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Ζακύνθου και Κεφαλονιάς. Πρόεδρος για μια ακόμα φορά αναδείχτηκε ο Βασίλης Φερτάκης, ο οποίος ήταν και ο πλειοψηφών σύμβουλος.

Αντιπρόεδρος είναι ο Κωνσταντίνος Καγκάδης

Γενικός Γραμματέας ο Ανδρέας Οικονομίδης

Ταμίας ο Ηλίας Γκοτσόπουλος

Οργανωτικός Γραμματέας ο Αθανάσιος Σταθοκώστας

Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και αναπλ. Γενική Γραμματέας Ευγενία Κωνσταντινοπούλου

Μέλη:

  • Γεώργιος Καρφίτσας
  • Γεράσιμος Μπιθούλκας
  • Σπύρος Τογιόπουλος
  • Θεόδωρος Γεωργαλής
  • Παναγιώτης Παπαδόπουλος

ΕΝΙΑΙΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΨΗΦΟ∆ΕΛΤΙΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με αφορµή τα αποτελέσµατα της εκλογικής αναµέτρησης που διενερ- γήθηκε την 19 & 20 Απριλίου 2018 για την ανάδειξη του νέου ∆ιοικητικού Συµβουλίου, της Εξελεγκτικής Επιτροπής και των Αντιπροσώπων για την Οµοσπονδία, της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώµατος ∆υτ. Ελλάδας, Κεφαλληνίας – Ζακύνθου, επιθυµώ να εκφράσω προς εσάς, ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου, αλλά και εκ µέρους όλων των υποψηφίων του ψηφοδελτίου µας, τις θερµότερες ευχαριστίες µας για την µεγάλη συµµετοχή σας στις ανωτέρω αρχαιρεσίες αλλά και για το γεγονός ότι επιλέξατε το ΕΝΙΑΙΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΨΗΦΟ∆ΕΛΤΙΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ, στο οποίο δώσατε µεγάλη πλειοψηφία, για µία ακόµη φορά, σε ποσοστό 50%, ανάµεσα σε τέσσερα ψηφοδέλτια.

Αποδείχθηκε περίτρανα πως καµία σκοπιµότητα, πολιτική ή µη, δεν µπορεί να επηρεάσει το κριτήριο ΣΑΣ. Όλες οι προσπάθειες που έγιναν µέχρι και την ώρα της ψηφοφορίας, από διάφορους «παράγοντες» είναι φανερό πως έπεσαν στο κενό. Οι τυχοδιωκτισµοί και οι παλαιού τύπου µικροπολιτικές προσεγγίσεις έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί. Όσοι λοιπόν επέλεξαν τις ανωτέρω πρακτικές έλαβαν ηχηρή απάντηση από το αποτέλεσµα της κάλπης, γεγονός που γίνεται άµεσα κατανοητό αν διαβάσει κανείς την αριθµητική ανάλυση των αποτελεσµάτων.

Εκ µέρους µας δεσµευόµαστε ότι θα συνεχίσουµε µε ακόµη µεγαλύτερη δύναµη, συναισθανόµενοι την υποχρέωση που γεννά το αποτέλεσµα , για συνεχή παρουσία και αµέριστη υποστήριξη και παρέµβαση σε κάθε δίκαιο αίτηµα και κάθε πρόβληµα που απασχολεί το σύνολο των Πυροσβεστών. Επίσης θα είµαστε άοκνοι στην προσπάθεια για συνεχή ενηµέρωση και πληρέστερη εκπροσώπηση όλων των Συναδέλφων χωρίς κανένα διαχωρισµό, µε µοναδικό γνώµονα το κοινό συµφέρον.

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Επιπλέον νιώθω ιδιαίτερη ανάγκη να σας ευχαριστήσω προσωπικά για την εµπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό µου, µε την ψήφο σας, για έκτη συνεχόµενη φορά, αναδεικνύοντας µε πρώτο σε σταυρούς προτίµησης. Σας διαβεβαιώνω, για ακόµη µία φορά, ότι θα συνεχίσω να είµαι δίπλα σε κάθε Συνάδελφο Πυροσβέστη µε ακόµη µεγαλύτερο σθένος διασφαλίζοντας όχι µόνο τα κεκτηµένα δικαιώµατά µας, αλλά έχοντας ως πρωταρχικό µέληµα την ανάδειξη του συνόλου των εργασιακών και οικονοµικών προβληµάτων που αντιµετωπί- ζουµε, επιδιώκοντας ταυτόχρονα την άµεση δροµολόγηση λύσεων, διεκδικώντας έτσι ένα καλύτερο µέλλον.

Ο ΠΛΕΙΟΨΗΦΩΝ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΨΗΦΟ∆ΕΛΤΙΟΥ

ΦΕΡΤΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Σχόλια:

more recommended stories