ΠΑΤΡΑ: Επίθεση κουκουλοφόρων σε καφετέρια στη Ρήγα Φεραίου – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

00.48: Αποχώρησαν οι δυνάμεις των ΜΑΤ από την οδό Σαχτούρη. Τα πνεύματα αυτή την ώρα έχουν ηρεμήσει.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι έρευνες των Αστυνομικών για τον εντοπισμό της ομάδας των κουκουλοφόρων που έκαναν την επίθεση στο κατάστημα της Ρήγα Φεραίου, στην περιοχή του κέντρου.

00.13: Τεταμένο είναι το κλίμα αυτή την ώρα, στην οδό Σαχτούρη στο κέντρο της Πάτρας, όπου βρίσκονται τα γραφεία των Οργανωμένων του Παναθηναϊκού. Αυτή τη στιγμή τα ΜΑΤ έχουν παραταχθεί στο ύψος της Καραϊσκάκη, ενώ η κυκλοφορία έχει διακοπεί, επί της Σαχτούρη, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία.

23.55: Επίθεση κουκουλοφόρων σημειώθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, σε κατάστημα στη Ρήγα Φεραίου και Παντανάσσης της Πάτρας. Όπως αναφέρουν αυτόπτες στο thebest.gr, οι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν αστραπιαία στο κατάστημα και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Επί τόπου βρίσκεται η Αστυνομία.

23.15: Στα γραφεία της ομάδας στην οδό Σαχτούρη στην Πάτρα συγκεντρώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου περίπου 50 οπαδοί του Παναθηναϊκού μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας τους στο μπάσκετ με τον Προμηθέα. Μάλιστα ο δρόμος ήταν κλειστός, οι οπαδοί των πράσινων κρατούσαν λάβαρα της ομάδας τους και ετοιμάζοντας να πραγματοποιήσουν πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

thebest.gr

Σχόλια:

more recommended stories