ΠΑΤΡΑ: Εντυπωσιακές εικόνες από το πρώτο αγώνα στην νέα πίστα pump track – ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Η Λέσχη Ορεινής Ποδηλασίας Πάτρας διοργάνωσε ένα εντυπωσιακό event για τα εγκαίνια της νέας πίστας Pump Track στο Πάρκο της Ακτής Δυμαίων στην Πάτρα.

Τα εγκαίνια του PumpTrack έφτασαν και οι φίλοι της ορεινής ποδηλασίας αποζημιώθηκαν με το παραπάνω για την υπομονή που έκαναν όλο αυτό το διάστημα.

Οι δεκάδες φίλοι του ποδηλάτου και ειδικότερα του mountain bike, ανυπομονούσαν εδώ και αρκετό καιρό, περιμένοντας την μέρα που θα δίνονταν προς χρήση οι δύο πίστες pumptrack.

Οι φίλοι του Mountain Bike συγκεντρώθηκαν για απολαύσουν έναν θεαματικό αγώνα, με εντυπωσιακά άλματα και κόλπα πάνω στα τεχνητά εμπόδια της πίστας.

Το pump track ξεκίνησε ως ένας χώρος για την προπόνηση των αθλητών της ορεινής ποδηλασίας και εξελίχθηκε σε μια διασκεδαστική και ασφαλή δραστηριότητα για όλα τα επίπεδα και ηλικίες ποδηλάτων.

Στις οδηγίες που έχουν αναρτήσει στον χώρο της πίστας μας ενημερώνουν μεταξύ άλλων πως το Patras Pump Track αποτελείται από δύο πίστες διαφορετικού βαθμού δυσκολίας.

Η κάθε πίστα είναι μια κλειστή κυκλική διαδρομή που η δομή της επιτρέπει την κίνηση χωρίς την χρήση πεντάλ ενώ τα συνεχόμενα ρόλλερς και μπερμς δίνουν στον αναβάτη την δυνατότητα διατήρησης της ταχύτητας του ποδηλάτου καθ’ όλη την διαδρομή.

Η πίστα δεν είναι κατάλληλη για χρήση από παιδιά κάτω των 12 ετών ενώ είναι υποχρεωτική η χρήση προστατευτικού κράνους.

Πηγή: thebest.gr
Σχόλια:

more recommended stories