ΠΑΤΡΑ: Είχε κρύψει μεγάλη ποσότητα κάνναβης σε μπουκάλια σαμπουάν

Δεν μετέφερε μόνο τα… υπάρχοντά του από τις φυλακές Κορυδαλλού 64χρονος κρατούμενος που μετήχθη στις Φυλακές Αγίου Στεφάνου της Πάτρας.

Ο Ρουμάνος κρατούμενος, ο οποίος εκτίει ποινή φυλάκισης για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε καταφέρει να κρύψει πάνω από 400 γραμ. κάνναβης μέσα σε μπουκάλια σαμπουάν, προκειμένου να τα μεταφέρει και πιθανόν να τα διακινήσει στις φυλακές της Πάτρας.

Σε έλεγχο που έγινε στα πράγματά του από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της Πάτρας όταν η κλούβα έφθασε έξω από το Σωφρονιστικό Κατάστημα, εντοπίστηκαν τα ναρκωτικά και κατασχέθηκαν.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 64χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας, σε βάρος του οποίου, σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για εισαγωγή ναρκωτικών σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών αξιοποιώντας πληροφορίες και με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Μεταγωγών Δικαστηρίων Πατρών, πραγματοποίησαν έλεγχο στις αποσκευές του δράστη κατά τη διάρκεια μεταγωγής του σε διαφορετικό σωφρονιστικό κατάστημα.

Κατά τον έλεγχο οι αστυνομικοί βρήκαν (147) αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν (260,7 κάνναβη) γραμμάρια και ακόμη μια συσκευασία με (164) γραμμάρια της ίδιας ναρκωτικής ουσίας, τα οποία ο δράστης είχε επιμελώς κρύψει σε δύο μπουκάλια σαμπουάν, που μετέφερε στις αποσκευές του.

Ο 64χρονος κρατούνταν σε σωφρονιστικό κατάστημα με ένταλμα σύλληψης και προσωρινής κράτησης του 4ου Ανακριτικού Τμήματος Ναρκωτικών του Πρωτοδικείου Αθηνών, για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Η προανάκριση συνεχίζεται από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

patrastimes

Σχόλια:

more recommended stories