ΠΑΤΡΑ: ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ: Άγριο «καψόνι» γιατρίνας του ΙΚΑ σε ασθενή! Την «πέταξε» έξω επειδή πήγε… δύο λεπτά νωρίτερα! Την αποκάλεσε «μπάστακα» και την μείωσε επιδεικτικά!

Του Χρήστου Ξάνθη

Άκουγε την γιατρό να της επιτίθεται λεκτικά και δεν πίστευε στ’ αυτιά της, πόσο μάλλον όταν διαπίστωσε πως η επιστήμονας «επέκτεινε» το bullyingκάνοντάς της και καψόνια! Ο λόγος για ασφαλισμένη που «έκανε το λάθος» να πάει λίγο νωρίτερα σε ιατρείο του ΙΚΑ στο υποκατάστημα του Αγίου Αλεξίου στην Πάτρα αλλά και να «χτυπήσει» την πόρτα του κατά τα άλλα δημόσιου ιατρείου.

Όπως κατήγγειλε στον «Κόσμο», είχε κλείσει ραντεβού σε ιατρό και μάλιστα όχι απλά ήταν συνεπής αλλά πήγε και λίγο νωρίτερα. Περίμενε λίγο έξω από την πόρτα και αφού είδε πως δεν υπήρχε κάποιος πριν από αυτή έκρινε εντελώς φυσιολογικά, (σκέψη η οποία αποδείχτηκε τελείως …λάθος στην συνέχεια), να χτυπήσει την πόρτα και να ενημερώσει την γιατρό ότι ήταν η μόνη ασθενής και αν το επέτρεπε θα μπορούσε να περάσει για την προγραμματισμένη εξέταση.
Η γιατρός δεν ανταποκρίθηκε στα χτυπήματα της ασθενούς ενώ όταν αφού χτύπησε «μισοάνοιξε» την πόρτα για να δει αν είναι η γιατρός μέσα, διαπίστωσε και πάλι πως ναι μεν ήταν παρούσα αλλά… δεν της έδωσε σημασία (προφανώς κάποια δουλειά θα είχε στο γραφείο της, έστω και αν δεν υπήρχε άλλος ασθενής). Ξανάκλεισε την πόρτα και κάθισε στο «παγκάκι»! Δεν πέρασαν παρά μερικά δευτερόλεπτα και τότε έγινε… το έλα να δεις! Όπως μας περιγράφει η καταγγέλλουσα, η γιατρός άνοιξε την πόρτα έξαλλη και με οργισμένο ύφος της είπε «Τι μπαστακώθηκες στην πόρτα»; με την ασθενή να παθαίνει σοκ και να της απαντά με «τρεμάμενη φωνή» ότι ήθελε απλώς να την ενημερώσει ότι είχε ραντεβού. Η γιατρός με τα πολλά την δέχτηκε μέσα ισχυριζόμενη μάλιστα με ύφος χιλίων καρδιναλίων πως… «είναι αντισυνταγματικό (!) να χτυπούν την πόρτα ιατρού»! Η ασφαλισμένη φανερά ντροπιασμένη προσπάθησε να της εξηγήσει από τι έπασχε, όμως εκείνη φαίνεται πως δεν είχε ολοκληρώσει τα «γυμνάσια» της! Την ρώτησε για την ακριβή ώρα του ραντεβού της και τι ώρα ήταν εκείνη την στιγμή. Για «κακή» της τύχη της το ρολόι της έδειχνε μόλις δύο λεπτά πριν από το προκαθορισμένο ραντεβού με την γιατρό να της ζητά … να περάσει έξω από το ιατρείο και να ξαναμπεί μόλις πάει ο λεπτοδείκτης δείξει… ακριβώς την ώρα! Το τι έγινε μετά δεν περιγράφεται…! Η ασθενής μη ανεχόμενη άλλο τα «καψώνια» εξερράγη και αφού της τα «έψαλλε» για τα καλά μάζεψε τα πράγματα της έξαλλη και αποχώρησε χωρίς να δεχτεί να εξεταστεί. Η γιατρός έμεινε «κάγκελο», ενώ τα άκουσε και από ορισμένους άλλους ασφαλισμένους που είχαν ακούσει την φασαρία και έσπευσαν στο σημείο.

Η ασφαλισμένη έφυγε, θεώρησε ότι δεν θα έβρισκε άκρη αν κατήγγειλε το γεγονός στην Διεύθυνση του ΙΚΑ και προχώρησε σε επώνυμη καταγγελία στον «Κόσμο»!

dete.gr
Σχόλια:

more recommended stories