ΠΑΤΡΑ: Ένας νεκρός μετά από συμπλοκή στην παραλιακή ζώνη!

Ο 20χρονος Αφγανός διακομίστηκε στο νοσοκομείο αλλά έπειτα από λίγο υπέκυψε στα τραύματά του

Σε 11 προσαγωγές αλλοδαπών έχουν προχωρήσει οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών, μετά τον θανάσιμο τραυματισμού ενός 20χρονου Αφγανού μετανάστη έξω από τις εγκαταστάσεις του πρώην εργοστασίου «Λαδόπουλου», που βρίσκεται απέναντι από το νέο λιμάνι της Πάτρας.

Επίσης, έπειτα από έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί, βρήκαν στο σημείο δύο κάλυκες, τέσσερα φυσίγγια, μία βέργα και πολλές πέτρες.

Όσον αφορά στο χρονικό της υπόθεσης, αργά χθες το βράδυ μία ομάδα περίπου 70 αλλοδαπών έφυγε από τον χώρο πρώην εργοστασίου ξυλείας και κινήθηκε προς τις εγκαταστάσεις του πρώην εργοστασίου «Λαδόπουλου», όπου εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν στο σημείο περίπου ακόμη 20 αλλοδαποί .

Έπειτα από λίγη ώρα ακολούθησε πετροπόλεμος μεταξύ των δύο ομάδων, ενώ στη συνέχεια εντοπίστηκε αιμόφυρτος ο 20χρονος Αφγανός.

Αμέσως μετά, ο αλλοδαπός διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», αλλά έπειτα από λίγο υπέκυψε στα τραύματά του.

Σχετικά με τα αίτια του θανάσιμου τραυματισμού του 20χρονου Αφγανού, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας αναμένουν το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της Αστυνομίας, τόσο για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών, όσο και για τα αίτια της συμπλοκής μεταξύ των αλλοδαπών.

Σχόλια:

more recommended stories