Χαμός έγινε τις προάλλες σε ταράτσα τριώροφης πολυκατοικίας στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων, με πρωταγωνιστές ένα ζευγάρι που έβγαζε τα… μάτια του, σε κοινή θέα.

Το ζευγάρι είπε να ξεφύγει από την ζεστασιά του κρεβατιού του και να πάει στο ταράτσα της πολυκατοικίας για να κάνει σεξ, σε μια ώρα που η περιοχή είχε αρκετό κόσμο και οι ένοικοι των υπόλοιπων πολυκατοικιών, ήταν αδύνατον να μην τους παρακολουθήσουν.

Έκατσαν, έτσι και αυτοί στα δικά τους μπαλκόνια, απολαμβάνοντας το όλο θέαμα, με τους πρωταγωνιστές στην ταράτσα, να συνεχίζουν να κάνουν την δουλειά τους, χωρίς να νοιάζονται για τα γύρω βλέμματα.

Το περιστατικό όμως αυτό είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τους κατοίκους που μένουν κοντά στη τριώροφη πολυκατοικίας της πλατείας Υψηλών Αλωνίων.

Όπως υποστηρίζουν, ο άνδρας που είχε φέρει την καλή του στο μπαλκόνι για να κάνει σεξ, έχει δώσει αρκετά δικαιώματα στην γειτονιά, έχοντας κάνει παρόμοια σκηνικά, όχι βέβαια με την ίδια, άλλα με διαφορετικές κοπέλες.

Ο νεαρός που φαίνεται πως έχει πέραση στο αντίθετο φύλο, αλλάζει τις ερωμένες του σαν τα πουκάμισα, κάνοντας ταυτόχρονα πράγματα που προκαλούν ανησυχία, σε μια κατά τα άλλα ήσυχη γειτονιά. Το live σεξ, πάντως, που  πρόσφερε στην γειτονιά του, θα μείνει σε πολλούς αξέχαστο…

patrasevents.gr