Πάτρα: Του έκλεψε το κινητό και ζητούσε… λύτρα!

Η 29χρονη Ρουμάνα «πούλησε» έρωτα σε έναν 21χρονο Κύπριο σε μια καφετέρια, αλλά είχε αλλού το μυαλό της και τα… χέρια της

«Πούλησε» έρωτα σε έναν 21χρονο Κύπριο σε μια καφετέρια σε πεζόδρομο της Πάτρας, αλλά είχε αλλού το μυαλό της και τα… χέρια της, μια 29χρονη Ρουμάνα! Κρατώντας τον απασχολημένο, έκλεψε το κινητό του και στη συνέχεια του ζήτησε… «λύτρα» για να του το επιστρέψει!

Η νεαρή αλλοδαπή έβγαλε την κάρτα από το κλεμμένο κινητό και την αντικατέστησε με την δική της. Όμως, ο ιδιοκτήτης είχε εγκαταστήσει μια εφαρμογή με την οποία μπορούσε να καλέσει την συσκευή, ακόμα και αν είχε πλέον άλλο αριθμό! Μόλις τον άκουσε η Ρουμάνα, του ζήτησε 100 ευρώ για να του δώσει πίσω την συσκευή και το θύμα προσποιήθηκε ότι συμφώνησε να συναντηθούν σε μια πλατεία της πόλης.

Όμως, ο Κύπριος σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα ειδοποίησε την Αστυνομία κι έτσι οι άνδρες της Ασφάλειας προσημείωσαν τα χρήματα και έστησαν ενέδρα στην περιοχή. Όταν έφτασε η 29χρονη αλλοδαπή και παρέλαβε τα χρήματα, της πέρασαν χειροπέδες και την προσήγαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών που της άσκησε δίωξη για κλοπή και εκβίαση.

Σχόλια:

more recommended stories