Πάτρα: Πολλά μικρά κέντρα φιλοξενίας σχεδιάζει η Κυβέρνηση

Τη δημιουργία πολλών μικρών χώρων φιλοξενίας, σε ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα, προανήγγειλε μέσω του patrastimes, το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Αχαϊας, Γιάννης Λάμπρου.

«Δεν μιλάμε για hot spots, αλλά για κέντρα φιλοξενίας ανοιχτού τύπου, στα οποία θα διαμείνουν ταυτοποιημένοι πρόσφυγες, με ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης.

Υπάρχουν τέτοιοι χώροι και στον πολεοδομικό ιστό της Πάτρας. Είναι κρίμα να υπάρχουν και να μην μπορούμε να φιλοξενήσουμε ανθρώπους που υποφέρουν. Το προσφυγικό ζήτημα πρέπει να επιμεριστεί σε όλη τη χώρα και να είμαστε όλοι αλληλέγγυοι», προσέθεσε ο κ. Λάμπρου.

«ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΟΥΖΑΛΑΣ»

Την αδιαπραγμάτευτη θέση της για την παραμονή του Γιάννη Μουζάλα στο Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, επιβεβαίωσε χθες, μετά από συνεδρίασή της η Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Μουζάλας πρέπει να συνεχίζει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στο μείζον ζήτημα του Προσφυγικού, αλλά και στη χώρα.

«Πιστεύουμε πως θα πρυτανεύσει η λογική και εντός των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και οι ισχυρές φωνές για παραμονή του», υποστήριξε επιπροσθέτως ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος.

Σχόλια:

more recommended stories