Τρεις Πακιστανοί ανακρίνονται από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών για την δολοφονία του 21χρονου ομοεθνή τους, η σορός του οποίου εντοπίστηκε το βράδυ της Τετάρτης, δίπλα από αρδευτικό κανάλι, στο χωριό Λακκόπετρα Αχαΐας.

Σύμφωνα με τις έρευνες που έχουν γίνει έως τώρα, ο 21χρονος που είχε εξαφανιστεί από τις αρχές του Ιουλίου, φέρεται να είχε απαχθεί από ομοεθνείς του οι οποίοι ζήτησαν λύτρα από την οικογένειά του στο Πακιστάν για να τον απελευθερώσουν.

Οι Πακιστανοί πήραν τα χρήματα (ένα ποσό της τάξεως των 5.000 ευρώ) και στη συνέχεια αντί να ελευθερώσουν τον 21χρονο τον δολοφόνησαν. Το γιατί προχώρησαν στην δολοφονία του είναι ένα ζήτημα που εξετάζεται.

Η Ασφάλεια ερευνά το ενδεχόμενο μαφίας Πακιστανών που ίσως να έχει προχωρήσει και σε άλλες τέτοιου είδους απαγωγές, ορισμένες εκ των οποίων να έχουν καταλήξει σε δολοφονίες.

Πάντως, στην συγκεκριμένη υπόθεση οι δράστες ενδέχεται να ζήτησαν παραπάνω χρήματα, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει εξακριβωθεί αν οι Πακιστανοί που ανακρίνονται εμπλέκονται πράγματι με την υπόθεση.

patrasevents