Πάτρα: Ξύλο στα Δικαστήρια-Επιχείρησαν να λιντσάρουν 23χρονο που σκότωσε συγγενή του

Μόλις εμφανίστηκε ο 23χρονος στα Δικαστήρια Πάτρας, συγγενείς του δολοφονημένου έπεσαν πανω του. Και χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να αποτραπούν τα χειρότερα.

Πάνω από  δέκα αστυνομικοί επιστρατεύτηκαν για να απομακρύνουν τους συγγενείς. Οι οποίοι αργοτερα συνεπλάκησαν και με συγγενείς του δράστη. Όλα αυτά στο εφετείο Πατρών στην δίκη για την δολοφονία του 33χρνου Βασίλη Αβραμη το 2013 στον Κλινδιά Ηλειας.

Η άγρια δολοφονία έγινε μεσα στο σπιτι του θύματος  όταν ο δράστης, , διαπληκτίστηκε μαζί του. Οι δύο άνδρες μιλούσαν σε έντονο ύφος στην κουζίνα την ίδια ώρα που στα διπλανά δωμάτια κοιμόντουσαν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, η σύζυγος, τα δύο παιδιά, ηλικίας 4 και 1 έτους, και οι γονείς του.

Κατά τη διάρκεια του τσακωμού για τα γουρούνια -που σύμφωνα με τον 18χρονο ανήκουν στον παππού του- ο δράστης πυροβόλησε το θύμα μία φορά στο πρόσωπο και συγκεκριμένα στο μάτι με κυνηγετικό όπλο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Κατόπιν τράπηκε σε φυγή, ενώ γείτονες είπαν αργότερα ότι τον είδαν να απομακρύνεται με ταχύτητα προς το δάσος της Φολόης με το αυτοκίνητό του, το οποίο όμως δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας.

Τον άτυχο άνδρα βρήκε μέσα σε λίμνη αίματος ο 4χρονος γιος του. Οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν σπαρακτικές. Ο μικρός μπήκε στην κουζίνα και βρήκε τον πατέρα του νεκρό και αμέσως φώναξε τη μητέρα του και τον θείο του, που μένει ακριβώς δίπλα, για να δουν τι είχε συμβεί. Ολοι λύγισαν στην εικόνα του άτυχου άνδρα ο οποίος έφερε μεγάλο τραύμα στο μάτι από πυροβόλο όπλο. Η δίκη αναβλήθηκε λόγω απουσίας του δικηγόρου Πολιτικής Αγωγής.

patrastimes

Σχόλια:

more recommended stories