Πάτρα: Νεκρός ο 47χρονος Ανδρέας Παπαϊωάννου στην Πατρών-Πύργου-Θρήνος στην Κ. Αχαϊα-ΝΕΟ

Νεότερη ενημέρωση 10.07΄

Θρήνος στην Κάτω Αχαϊα για τον 47χρονο Ανδρέα Παπαϊωάννου, ο οποίος σκοτώθηκε τα ξημερώματα στο 13ο χλμ. της Πατρών-Πύργου, όταν η μοτοσικλέτα του προσέκρουσε στο προστατευτικό στηθαίο του δρόμου και ο άτυχος οδηγός εσκφενδονίστηκε σε απόκρημνο σημείο στο πλάι του δρόμου.

Νεότερη ενημέρωση 09.28΄

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα στην Πατρών-Πύργου, όπου βρήκε τραγικό θάνατο ένας 47χρονος μοτοσικλετιστής:

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, το οποίο έγινε σήμερα τα ξημερώματα, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου στο ύψος των Βραχναϊικων, όπου 47χρονος, οδηγώντας μοτοσικλέτα, προσέκρουσε σε στηθαία ασφαλείας και κατέληξε σε απόκρημνο σημείο παραπλεύρως της οδού.

Ο 47χρονος ανασύρθηκε νεκρός έπειτα από συντονισμένες ενέργειες των πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ΒΙΠΕ Πατρών, της 6ης ΕΜΑΚ Πατρών και του Τμήματος Τροχαίας Πατρών.

Διενεργείται προανάκριση από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.

Πρώτη ενημέρωση 07.58΄

Ενας 45χρονος έχασε τη ζωή του στη 1.55 τα ξημερώματα στην Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου, στο 13ο χιλιόμετρο, στο ρεύμα προς Πύργο.

Η μοτοσικλέτα που οδηγούσε, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ξέφυγε της πορείας και εξετράπη, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στα προστατευτικά κιγκλιδώματα του δρόμου και ο οδηγός της να εκσφενδονιστεί στην χαράδρα προς την παλαιά οδό.

Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής με τρία οχήματα και ανδρών της αστυνομίας, οι οποίοι μετά από αρκετή ώρα κατάφεραν να εντοπίσουν τον άνδρα, ο οποίος όμως ήταν νεκρός.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκεται για 45χρονο κάτοικο της Κάτω Αχαϊας.

patrastimes.gr

Σχόλια:

more recommended stories