Με φόντο την εκλογική διαμάχη που ήδη έχει ξεκινήσει για την ηγεσία της τοπικής ΝΟΔΕ, έφτασε στην Πάτρα ο βουλευτής Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης, για να δώσει το παρών στην τελετή βράβευσης των εθελεοντών που συμμετείχαν στις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές.

Η εκδήλωση θα γίνει το βράδυ της Δευτέρας στο ξενοδοχείο “Αστήρ”, ενώ το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην εκλογική μάχη για την προεδρία της ΝΟΔΕ. Οι δύο βασικοί υποψήφιοι που έχουν δηλώσει ότι θα διεκδικήσουν την προεδρία είναι ο απερχόμενος  πρόεδρος του Δ.Σ., Γιάννης Μάκκας και ο γιατρός – πρώην πρόεδρος της  οργάνωσης, Ανδρέας Μαζαράκης.

Γύρω από αυτά τα δύο πρόσωπα εστιάζεται η εκλογική διαμάχη που θα γίνει στην ΝΟΔΕ, με τον Ανδρέα Μαζαράκη να θεωρείται ότι προέρχεται από το περιβάλλον του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μάλιστα, ο ίδιος λέγεται ότι είχε συνάντηση με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας το περασμένο Σάββατο όπου πήρε και το “πράσινο” φως για να κατέβει υποψήφιος. Όσο για τον κ. Μάκκα, φαίνεται να έχει την στήριξη του τοπικού πυρήνα των στελεχών που πρόσκεινται  στον Αντώνη Σαμαρά.

patrasevents.gr