Πάτρα: Βαλιτσα με 29 κιλά κοκαΐνης μετέφερε φορτηγό, μέσω του λιμανιού (ΝΕΟΤΕΡΑ)

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ Φορτηγό με μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης «μπλόκαρε» το Λιμεναρχείο της Πάτρας,το οποίο ήρθε από Ιταλία, σύμφωνα με πληροφορίες. Ανδρες του Λιμενικού στο πλαίσιο συνεργασίας με αστυνομικές δυνάμεις (όχι της Πάτρας) έκαναν έλεγχο σε φορτηγό που έφτασε χθες στο λιμάνι, από την Ιταλία, με πλοίο της γραμμής. Στην καμπίνα του φορτηγού ψυγείου που μετέφερε κρέατα, εντοπίστηκε μια βαλίτσα με 29 κιλά κοκαΐνης.

Οδηγός και συνοδηγός ήταν Έλληνες. Οι κινήσεις του Λιμεναρχείου ήταν ελεγχόμενες και η σύλληψή τους έγινε από την αστυνομία, στην Κορίνθία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για μια αστυνομική επιχείρηση σε διάφορες περιοχές της χώρας με σκοπό την εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών.

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Τεράστιες ποσότητες  κοκαϊνης μετέφερε στην Ελλάδα μέσω και του λιμανιού της Πάτρας κύκλωμα εισαγωγής και εμπορίας ναρκωτικών. Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας σε τρεις διαφορετικές περιοχές της χώρας με τη συνεργασία του Λιμενικού.

Αχαϊα, Κορινθία και Αττική είναι οι περιοχές των ερευνών.

Ήδη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχουν συλληφθεί δυο άτομα ελληνικής καταγωγής στην Πάτρα και άλλα δύο, αλβανικής καταγωγής στην περιοχή της Κορίνθου.

Οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει ένα φορτηγό το οποίο μετέφερε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία πέρασε από το λιμάνι της Πάτρας..

patratora

Σχόλια:

more recommended stories