Πάτρα: Αναβλήθηκε για τις 17 Μαΐου η δίκη – Οι οπαδοί του Σώρρα γέμισαν τα δικαστήρια και ξανακάνουν πορεία-ΒΙΝΤΕΟ – NEEΣ ΦΩΤΟ

ΝΕΟΤΕΡΟ: Η εκδίκαση της αίτησης αναστολής της ποινής φυλάκισης του Αρτέμη Σώρρα δεν εκδικάστηκε σήμερα τελικά καθώς η πελυρά Σώρρα ζήτησε αναβολή προκειμένου να καθαρογραφεί η απόφαση αλλά και να προσκομιστούν κι άλλα στοιχεία που όπως υποστηρίζεται αποδεικνύουν την αθωότητά του.Η γυναίκα του Σώρρα δεν εμφανίστηκε κι εκτιμάται ως πιθανό να το κάνει στις 17 Μαΐου. Άφαντος και ο Αρτέμης Σώρρας και σύμφωνα με τον δικηγόρο του θα δωθούν στοιχεία που θα αποδεικνύουν ότι κινδυνεύει η ζωή του.

Περίπου 700 άτομα έκαναν πορεία νωρίτερα, υποστηρίζοντας τον Αρτέμη Σώρρα και κατέληξαν στον Φάρο της Πάτρα, ενώ προχώρησαν εκ νέου σε δεύτερη πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης (ώρα 12.30)

ΝΩΡΙΤΕΡΑ:Οι οπαδοί του πατρινού Αρτέμη Σώρρα κατέκλυσαν από το πρωί σήμερα τους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους των δικαστηρίων της Πάτρας αλλά και το πεζοδρόμιο στην οδό Γούναρη, φωνάζοντας συνθήματα για τον… «αρχηγό» τους και ζητώντας την αθώωσή του.

Χειροκροτήματα ακούγονταν κάθε φορά που ένα λεωφορείο έφθανε στο σημείο και κατέβαινε κόσμος.Μάλιστα κάποια στιγμή δόθηκε εντολή προς όλους να μην μιλάει κανείς στους δημοσιογράφους που ειχαν μεταβεί εκεί για το ρεπορτάζ.

Στα δικαστήρια έχει ήδη μεταβεί ο συνήγορος υπεράσπισης του Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του Βάιας Ρουγκλίου. Πληροφορίες θέλουν να αναμένεται και η ίδια από λεπτό σε λεπτό. Κάποιοι εκτιμούν πως δεν αποκλείεται να εμφανιστεί ακόμη και ο ίδιος ο Αρτέμης Σώρρας!

Σήμερα, στο τριμελές δικαστήριο κακουργημάτων εκδικάζεται η αίτηση αναστολής της ποινής φυλάκισης του Αρτέμη Σώρρα. Το αίτημα είχε καταθέσει ο δικηγόρος του ζητώντας την αναστολή της ποινής του φυγόδικου πατρινού μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεσή του από το Εφετείο.

thebest.gr
Σχόλια:

more recommended stories