Πάτρα: Ανάπλαση του κολυμβητηρίου στην Αγυιά εξήγγειλε ο ΓΓ Αθλητισμού

Την σταδιακή ανάπλαση του χώρου του πρώην κολυμβητηρίου της Αγυιάς, την ανακατασκευή του γηπέδου των Προσφυγικών καθώς και την επικείμενη νομοθετική ρύθμιση προκειμένου η Παναχαϊκή απαλλαγμένη από τα χρέη του παρελθόντος για να μπορεί την επόμενη χρονιά να συμμετέχει κανονικά στο πρωτάθλημα της β’ Εθνικής για την οποία, εξήγγειλε , από την Πάτρα ο Γ.Γ Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός.

Δήλωσε επίσης ότι έχουν εγγραφεί στον προϋπολογισμό 240.000 ευρώ με τα οποία σε πρώτη φάση θα γίνει περίφραξη της πισίνας, πλήρης ανακατασκευή των γηπέδων μπάσκετ, βόλεϊ και τένις που βρίσκονται εκεί. Παράλληλα θα αντικατασταθεί ο ηλεκτροφωτισμός και θα υπάρξει μερική περίφραξη των εγκαταστάσεων, ενώ στη συνέχεια θα αναζητηθούν χρήματα για την εξωτερική περίφραξη του συνόλου της έκτασης και τέλος να μελετηθεί τι θ’ απογίνει με την πισίνα.

Ταυτόχρονα όμως  για την «απαξίωση και εγκατάλειψη του κολυμβητηρίου της Αγυιάς», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, κατέθεσε φάκελο με στοιχεία στον προϊστάμενο του Πρωτοδικείου Πατρών, ζητώντας να διερευνηθούν ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες αλλά ζημιά του Δημοσίου ύψους 120εκ. δραχμών (δηλαδή πλέον των 350.000 ευρώ).

Σχόλια:

more recommended stories