Πάτρα: Ακρωτηριάστηκε ο 28χρονος στο εργατικό ατύχημα της ΒΙΠΕ

Δυσάρεστα τα νέα για την κατάσταση της υγείας του εργαζόμενου σε μονάδα της ΑΜΣΤΕΛ στην ΒΙΠΕ Πάτρας, που όπως αποκάλυψε το patrastimes, τραυματίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας, γνωστοποιεί ότι πρόκειται για τον 28χρονο Αλέξη Καλογερόπουλο, που υπέστη τελικά ακρωτηριασμό του χεριού του.

«Ο 28χρονος, νοσηλεύεται στην εντατική του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ», όπου το απόγευμα της Παρασκευής η Πρόεδρος του Ε.Κ.Πάτρας, Σταυρούλα Παναγοπούλου Νικολάου βρέθηκε δίπλα στην οικογένειά του, λίγο πριν μπει στο χειρουργείο για ακρωτηριασμό του δεξιού του χεριού.

Το άτυχο παλικάρι έχει υποστεί μεγάλη βλάβη και στο δεξί πνεύμονα. Η Πρόεδρος ευχήθηκε ο Αλέξης να βγει νικητής από αυτή τη μάχη και  επεσήμανε ότι το Ε.Κ.Πάτρας είναι δίπλα σε αυτόν και την οικογένειά του.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας ζητά να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση, να διευκρινιστεί κάτω από ποιες συνθήκες συνέβη αυτό το θλιβερό περιστατικό και να αποδοθούν ευθύνες όπου αναλογούν».

Σχόλια:

more recommended stories