Ο Μίλτος Πασχαλίδης στις 25/11 στην Πάτρα

Ο Μίλτος Πασχαλίδης με νέο υλικό από το δίσκο «Περσείδες» που κυκλοφορησε στις 5 Νοεμβρίου, ξεκινά τις καθιερωμένες εμφανίσεις του ξεκινώντας την περιοδεία του απο την αγαπημένη του Πάτρα την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016.

Από τους σημαντικότερους τραγουδοποιούς τις γενιάς ο Μίλτος Πασχαλίδης φημίζεται κυρίως για τις ζωντανές εμφανίσεις του. Συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τη ροκ μουσική με την παραδοσιακή και σε κάθε του παράσταση οδηγός είναι το αίσθημα της στιγμής.

Στις 5 Νοεμβρίου κυκλοφόρησε από το Όγδοο η τελευταία δισκογραφική του δουλειά με τίτλο «Περσείδες», με τραγούδια που πραγματεύονται τον έρωτα και την απώλεια.

Μαζί με τα καινούρια τραγούδια, θα θυμηθούμε τα πολύ αγαπημένα παλιότερα τραγούδια του, από το Παραμύθι Με Λυπημένο Τέλος ως το «Σ’ τα Είπα Όλα» και από τις «Πεθαμένες Καλησπέρες» ως τις «Βυθισμένες Άγκυρες». Κυρίως όμως ότι φέρει η διάθεση της στιγμής με απρόβλεπτη πάντα εξέλιξη.

Μαζί του η ΜιρέλαΠαχου (πιάνο, ακορντεόν και τραγούδι), ο Θύμιος Παπαδόπουλος (πνευστα) ο Δημήτρης Σινογιαννης (ηλ. Κιθαρα), ο Πάρις Περυσινάκης (λύρα) ο Δημήτρης Μουτάφης (μπάσο) και ο Ηλίας Δουμάνης (τύμπανα). Στην ηχοληψία ο Πασχάλης Κολεντσης και στο φώτα ο Μανώλης Μπράτσης.

ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

ΠΑΤΡΑ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΙΓΛΗ – VESSO MARE

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕΧΡΙ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

10€ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ TICKETSERVICES.GR

 

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ (απο 16 Νοεμβρίου) 12€

discover

Γωνιά του Βιβλίου

si  doux

Το θρανίο

ticketservices.gr

και τηλεφωνικά 2107234567
Πληροφορίες – κρατήσεις : 6972807170

Διοργάνωση: mojolive

Οργάνωση παραγωγής: Stray music

Σχόλια:

more recommended stories