Μετωπική ΙΧ με φορτηγό στην Πατρών-Πύργου – Νεκρός 36χρονος – ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ

ΝΕΟΤΕΡΟ Νεκρός είναι ο 36χρονος οδηγός του ΙΧ που συγκρούστηκε με φορτηγό. Η σύγκρουση ήταν μετωπική και ιδιαίτερα σφοδρή, ενώ στο τροχαίο ενεπλάκη και τρίτο όχημα. Η πυροσβεστική απεγκλώβισε τον οδηγό του ΙΧ , ηλικίας 36 ετών. Ο οδηγός του φορτηγού είναι 29 ετών. Επίσης τραυματίστηκε ο οδηγός του τρίτου οχήματος,Η κυκλοφορία πλέον διεξάγεται κανονικά.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 11.07 : Στα φανάρια της Κ. Αχαΐας γίνεται ολική εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων που κινούνται από Πάτρα προς Πύργο, προς το κέντρο της Αχαγιάς. Στο ύψος του Γομοστού για τα οχήματα που κινούνται από Πύργο προς Πάτρα. Στο σημείο του τροχαίου υπάρχουν συντρίμια και λάδια και ήδη απομακρύνεται το ένα από τα δύο εμπλεκόμμενα οχήματα, ώστε να αποκατασταθεί και η κυκλοφορία. Ακόμη δεν υπάρχουν πληροφορίες για τον αριθμό και την κατάσταση των τραυματισμένων ατόμων, ωστόσο το εγκλωβισμένο άτομο στο ΙΧ αυτοκίνητο εκτιμάται πως είναι σοβαρά.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – 10.46 : Στο τροχαίο εμπλέκονται φορτηγό όχημα και ΙΧ αυτοκίνητο. Στο ΙΧ αυτοκίνητο είναι εγκλωβισμένο ένα άτομο. Επι τόπου έχουν σπεύσει τρία πυροσβεστικά οχήματα από Πάτρα, το ανακριτικό της τροχαίας, ασθενοφόρα και περιπολικά της τροχαίας.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Σοβαρό τροχαίο στα φανάρια της Κ. Αχαΐας. Στο σημείο σπεύδουν ασθενοφόρα, οχήματα της αστυνομίας και της πυροσβεστικής καθώς εικάζεται πως υπάρχει εγκλωβισμός ατόμων. Η κίνηση στην Πατρών Πύργου έχει σχεδόν διακοπεί.

Το τροχαίο έχει σημειωθεί 1 χιλιόμετρο περίππου από τα φανάρια της Κ. Αχαΐας και στο ρεύμα από Πάτρα προς Πύργο. Ήδη οχήματα της τροχαίας έχουν διακόψει την κυκλοφορία στο ύψος των φαναριών της Κ. Αχαΐας στο ρεύμα Πάτρα – Πύργος, όπως επίσης και στο ρεύμα από Πύργο προς Πάτρα.

Πρώτη ενημέρωση 10.37

Πρώτη ενημέρωση: 14.05

Πηγή: thebest.gr

Σχόλια:

more recommended stories