Αν είσαι φοιτητής στην Πάτρα το έχεις ήδη διαπιστώσει.  

Αν είσαι πάλι ένας Πατρινός που έχοντας δουλειά αναγκάστηκες να μπεις μέσα σε αυτή,τότε εύκολα νιώθεις έναν ηλεκτρισμό και αντιλαμβάνεσαι το φλερτ που κυκλοφορεί στην ατμόσφαιρα.

Ακόμα και αν το μέρος δεν είναι αυτό που θα έλεγε κανείς το κατεξοχήν ρομαντικό. Ακόμα και αν είσαι όρθιος, στριμωγμένος από τον κόσμο, μη έχοντας που να πιαστείς κινδυνεύοντας να σε παρασύρει η «φυσαρμόνικα», σε κάθε στροφή της.

Καλά το καταλάβατε. Μιλάμε για το λεωφορείο του αστικού ΚΤΕΛ την «φυσαρμόνικα» που καθημερινά κάθε περίπου δέκα λεπτά με ένα τέταρτο, κάνει δεκάδες δρομολόγια, με κύριο προορισμό του το Πανεπιστήμιο της Πάτρας.

ΠΑΤΡΑ: ΤΟ “ΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΗ… ΕΠΙΜΕΝΕΙ: Τα εσώρουχα της φοιτήτριας στην οδό Σμύρνης… «καίνε» κόσμο!

Πρόκειται ουσιαστικά για δύο λεωφορεία σε ένα, τα οποία έφερε το αστικό ΚΤΕΛ στην Πάτρα για να εξυπηρετεί τους εκατοντάδες φοιτητές που καθημερινά κάνουν αυτό το δρομολόγιο.

Από το κέντρο της Πάτρας προς το Πανεπιστήμιο και στη συνέχεια από το Πανεπιστήμιο πίσω στο κέντρο. Εκεί λοιπόν, μπαίνοντας  στο λεωφορείο, διαπιστώνει εύκολα κανείς ότι τα βλέμματα παίζουν, η μία ματιά συναντά την άλλη, μερικές φορές καρφώνονται κιόλας και αναλόγως μπορεί να πέσει και ένα χαμόγελο.

Αυτό είναι! Η… φυσαρμόνικα έχει ήδη καλλιεργήσει το έδαφος για να ξεκινήσεις το φλερτ, έστω και αν από τα πολλά τριξίματα που κάνει το λεωφορείο, νιώθεις να χάνεις την γη κάτω από τα πόδια σου.

Προσοχή όμως: Η καλύτερη ώρα για να πάρεις τη “φυσαρμόνικα”, πηγαίνοντας στο Πανεπιστήμιο είναι πριν τις 11 το πρωί εκεί που οι περισσότεροι από τους επιβάτες – φοιτητές μόλις έχουν ανοίξει το μάτι τους.

Φοιτητές Πάτρας: H 19χρονη κόρη της Τάμτα ζει και σπουδάζει στην Πάτρα

Η χειρότερη ώρα για να πάρεις την “φυσαρμόνικα” είναι πριν τις 12 το μεσημέρι, γιατί εκεί επιστρέφουν αρκετοί προς το κέντρο, υπάρχει στριμωξίδι, ο ένας είναι πάνω στον άλλο και το φλερτ προχωρά σε πιο… άγριες καταστάσεις.

Α, και κάτι ακόμα: Αν δεις να μπαίνει ελεγκτής και δεν έχει πάνω σου την κάρτα ή δεν έχεις πάρει το κατάλληλο εισιτήριο, καλύτερα να κατέβεις, όσο προλαβαίνεις.

Η ρομαντική ατμόσφαιρα θα έχει ήδη χαλάσει…

ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ: Εχασε δύο νέους επιστήμονες σε δύο μήνες, στη διάρκεια δυστυχημάτων – ΦΩΤΟ

patrasevents.gr