Γνωστός επιχειρηματίας έκλεβε τους Πατρινούς-Χρέωνε το ρεύμα στο Δήμο-38.000 ευρω το φέσι

Γνωστός επιχειρηματίας, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει μπει για τα καλά στο παιχνίδι της εστίασης και αναψυχής και ο οποίος όπως λέγεται μεταξύ σοβαρού και αστείου στην «πιάτσα» χτυπάει» και νοικιάζει ότι κινείται, πιάστηκε να κλέβει ρεύμα .

Το χειρότερο όλων ωστόσο είναι, πως το ρεύμα που έκλεβε δεν ήταν ζημιά για το δήμο, αλλά για τους δημότες της Πάτρας, καθώς η κλοπή γινόταν από κολώνες του Δήμου.

Μάλιστα το σχέδιό του ήταν τόσο έξυπνο – γι’ αυτό και κατόρθωσε να είναι στο απυρόβλητο για δύο και πλέον χρόνια – αφού για το εσωτερικό του μαγαζιού που διατηρεί στη νότια πλευρά της Πάτρας και το οποίο είναι σε θέση φιλέτο, έχει φροντίσει να μετρητής κατανάλωσης, με αποτέλεσμα να ρίχνει στάχτη στα μάτια των καταμετρητών αλλά και των ελεγκτών.

Ωστόσο, για την πολλών δεκάδων τετραγωνικών έκταση που περικλείει την επιχείρησή του, στην οποία διοργανώνει και συναυλίες – εκδηλώσεις, η χρέωση γινόταν στην κατανάλωση του Δήμου.

Ο εντοπισμός του έγινε μετά από διασταύρωση στοιχείων και έλεγχο στις καταναλώσεις που χρεώνονται στο Δήμο για το Δημοτικό φωτισμό .

Ο έλεγχος έγινε με εντολή του Δημάρχου Πατρέων Κ. Πελετίδη, ο οποίος τις λίγες ημέρες των «διακοπών» του, κάθισε στο σπίτι του και άρχισε μόνος του να ψάχνει τι συμβαίνει με τις χρεώσεις της ΔΕΗ προς το Δήμο σε συγκεκριμένες περιοχές.

Η αρχική του υποψία για το τι συμβαίνει, επαληθεύτηκε όταν έδωσε εντολή στην αρμόδια υπηρεσία να κάνει έλεγχο και μάλιστα ν αρχίσει από το παραλιακό μέτωπο .

Εκεί ο έλεγχος έβγαλε το πρώτο λαβράκι καθώς ούτε λίγο, ούτε πολύ, με την πρώτη ματιά διαπιστώθηκε πως ο δυναμικός επιχειρηματίας είχε φεσώσει το Δήμο της Πάτρας με την διαδικασία της κλοπής ρεύματος, περισσότερα από 38.000ευρω.

Από τις υπηρεσίες του Δήμου έγινε αμέσως καταλογισμός του ποσού για το οποίο – τα στοιχεία ήταν αδιάψευστα- ο επιχειρηματίας δεν διαμαρτυρήθηκε καθόλου, αλλά ζητούμενο παραμένει κατά πόσο θα καταβάλει τα χρήματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ

Σχόλια:

more recommended stories