ΑΧΑΪΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Νεκρός βρέθηκε ο 7χρονος που αγνοείτο από το μεσημέρι στην θέση “Σιφώνι” στον Βουραϊκό

 ΑΧΑΪΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Νεκρός βρέθηκε ο 7χρονος που αγνοείτο από το μεσημέρι στην θέση “Σιφώνι” στον Βουραϊκό

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 20.15: Σε τραγωδία τελικά μετατράπηκε η κατάβαση στον Βουραϊκό έξι ενηλίκων με τρία παιδιά. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 7χρονος που φέρεται να έπεσε στο κενό σαπό γέφυρα στηνη θέση “Σιφώνι” εντοπίστηκε λίγι μετά τις 8 το βράδυ της Κυριακής νεκρός.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του tempo24.gr o αγνοούμενος ανήλικος στην τοποθεσία “Σιφώνι”. Σε λίγο θα μεταφερθεί (με συρμό που διέθεσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ για το σκοπό αυτό) στην τοποθεσία “Νιάματα”,όπου θα γίνει παραλαβή από το ΕΚΑΒ..

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 19.56: Σε όλο το μήκος του φαραγγιού του Βουραϊκού βρίσκονται σε πλήρη εξέλικη οι έρευνες των ανδρών της ΕΜΑΚ των διασωστών και των αστυνομικών γοα τον εντοπισμό του 7χρονου τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στη 1.30 περίπου το μεσημέρι της Κυριακής στην θέση “Σιφώνι”. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του tempo24.gr μπορεί μεν τα μέλη της ΕΜΑΚ, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και 4 δύτες, να επικεντρώνουν τις έρευνές τους σε ακτίνα τουλάχιστον ενός χιλιομέτρου από την γέφυρα όπου φέρεται να χάθηκαν τα ίχνη του 8χρονου, ωστόσο αστυνομικοί αλλά ακι διασώστες “χτενίζουν  στην κυριολεξία ολόκληρο σχεδόν το τμήμα της καθόδου του Βυοραϊκού. Μέχρι στιγμής ωστόσο δεν υπάρχει έχει βρεθεί κανένα ίχνος από το παιδί

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 17.31: Στην περιοχή έχερι κληθεί δύτης γιατί το σημείο στο οποίο φέρεται να έχει πέσει το παιδί έχει νερό και μάλιστα με μεγάλο βάθος

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 16.17: Λίγο πιο πάνω από την περιοχή της φωτογραφίας, φαίνεται οτι χάθηκαν τα ίχνη του παιδιού, σημείο όπου φαίνεται να έχει συμβεί το ατύχημα. Πρόκειται για πολύ επικίνδυνη θέση, και η ευρύτερη περιοχή ονομάζεται “Σιφώνι”

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν οι γονείς του που έκαναν μαζί του πεζοπορία, μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα το έχασαν από το οπτικό τους πεδίο, καθώς το παιδί έπεσε από την γέφυρα..

Χάθηκε 7χρονος στο φαράγγι του Βουραϊκού – Μεγάλη επιχείρηση της ΕΜΑΚ και διασωστών

Ωρες αγωνίας στον Βουραϊκό ποταμό, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ένα παιδί έχει χαθεί στο σημείο “Σιφώνι” περίπου στο 7ο-8ο χλμ. της σιδηροδρομικής γραμμής, λίγο πιο πάνω από τα “Δικαστήρια”.

Στο σημείο έχει φτάσει κλιμάκιο της ΕΜΑΚ με επικεφαλής των διοικητή Κώστα Κυριακόπουλο, που επιχειρούν να το εντοπίσουν. Η υπηρεσία ειδοποιήθηκε για το συμβάν γύρω στις 2 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά, το παιδί βρισκόταν με παρέα και έκαναν όλοι μαζί πεζοπορία

tempo24.gr

Σχόλια:

more recommended stories