Απίστευτη περιπέτεια για τους επιβάτες του τρένου-Ξεκίνησαν από την Αθήνα για Πάτρα και…ξέμειναν στο Κιάτο!

Περιπέτεια και για τους επιβάτες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που πήραν σήμερα το τρένο από την Αθήνα για να έρθουν στην Πάτρα μέσω της ανταπόκρισης του προαστιακού στο Κιάτο. Οι επιβάτες των δρομολογίων που έχουν ξεκινήσει από τις 3 το μεσημέρι από την Αθήνα και των αλλων τριών που ακολούθησαν ξέμειναν στην… Κόρινθο αφού κανείς δεν τους ενημέρωσε ότι δεν έχουν μεταβεί λόγω του χιονιού τα λεωφορεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο Κιάτο!!!

Κι αφού περιμένουν επί ώρες για να υπάρξει κάποια απάντηση από τον ΟΣΕ μέσω της μιας και μοναδικής υπαλλήλου στο σημείο που προσπαθεί να εξυπηρετήσει την κατάσταση οι περίπου 50 επιβάτες του ΟΣΕ προσπαθούν να βρουν λύση. Άλλοι αποφάσισαν να μην περιμένουν άλλο και ψάχνουν καταλύματα στην περιοχή για να περάσουν το βράδυ κι άλλοι περιμένουν στο σταθμό επιβίβασης για νεώτερα!

Μάλιστα όπως ενημερωθηκε το best.gr από εναν των επιβατών τον κ. Παντελή Παντέλογλου, τους δόθηκαν… χαρτόνια για να καθίσουν πάνω σε αυτά περιμένοντας ενημέρωση από την εταιρεία που για την ώρα σε επίπεδο Πάτρας είναι άφαντη ενω η λύση που προτάθηκε στους επιβάτες είναι να γυρίσουν με το επόμενο δρομολόγιο του τρένου στην Αθήνα.

“Δεν φρόντισαν καν να μας ενημερώσουν εξ αρχής στα εκδοτήρια οτι λόγω καιρού δεν θα έρθουν τα λεωφορεία στο Κιάτο για να μην ταξιδέψουμε. Τώρα που φθάσαμε και μετά από τοσες ώρες αναμονής μας προτείνουν να γυρίσουμε στην Αθήνα ή να βρούμε με δικά μας έξοδα ξενοδοχείο για να μείνουμε απόψε” λέει επιβάτης στο thebest.gr

Σχόλια:

more recommended stories