ΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΣΕΞ… ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ: Δύο φοιτήτριες από την Πάτρα ψάχνουν… γεναιόδωρο κύριο!

ΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΣΕΞ… ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ: Δύο φοιτήτριες από την Πάτρα ψάχνουν… γεναιόδωρο κύριο!

Τελειωμό φαίνεται να μην έχουν οι φοιτήτριες στην Πάτρα που προσφέρουν σεξ σε κυρίους άνω των 40 ετών, φυσικά πάντα με το… αζημίωτο.

Kαι ποιος δεν θυμάται το κύκλωμα που λειτουργούσε προ τετραετίας στην Πάτρα όταν μάλιστα είχε συλληφθεί μία 18χρονη που συμμετείχε σε ροζ κύκλωμα και εκδιδόταν έναντι αδράς αμοιβής! Προ ημερών εμφανίστηκε στο διαδίκτυο αγγελία από δύοάλλες νεαρές φοιτήτριες (ισχυρίζονται πως είναι 18 ετών) με την οποία γνωστοποιούν ότι προσφέρουν σεξ σε γεναιόδωρους κυρίους, άνω των 40, από την περιχοχή της Πάτρας!
Συγκεκριμένα, στην αγγελία τους, οι φοιτήτριες (που έχουν ανεβάσει στο Διαδίκτυο και φωτογραφίες) αυτοπροσδιορίζονται ως «πανέμορφες» και ξεκαθαρίζουν ότι «ζητούν γνωριμία για ελεύθερη σχέση με κύριο από περιοχή Πάτρας, άνω των 40 ετών, σοβαρό και εξαιρετικά γενναιόδωρο»!

Παράλληλα, σημειώνουν: «Είμαστε φοιτήτριες κούκλες 18 ετών και προφέρουμε ατελείωτο και εξαιρετικό σεξάκι με ειδικότητα στις… (αναφέρουν διάφορα τα οποία κάνουν).

Οι εν λόγω φοιτήτριες δεν έχουν συμπεριλάβει στην αγγελία τους συγκεκριμένο κατάλογο με τιμές για τις ερωτικές υπηρεσίες τους, ωστόσο δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι προσφέρουν σεξ μόνο έναντι αμοιβής, απευθυνόμενες μάλιστα σε άνδρες με… γερό πορτοφόλι. Αλλωστε το ξεκαθαρίζουν: «ζητούν άνδρα εξαιρετικά γεναιόδωρο»!
Είναι, βέβαια, αδιευκρίνιστο εάν ανήκουν σε κάποιο άλλο ροζ κύκλωμα ή λειτουργούν αυτόνομα, χωρίς δηλαδή να κινούνται υπό τη καθοδήγηση μαστροπού, με σκοπό το χρήμα!
Σε κάθε περίπτωση, πάντως, και όπως φαίνεται από τα σχόλια των επισκεπτών στην ιστοσελίδα που συνοδεύουν την αγγελία τους, οι 18χρονες φοιτήτριες έχουν πολύ μεγάλη πέραση και, πιθανότατα, εξασφαλισμένη πελατεία!

dete.gr

Σχόλια:

more recommended stories